Άγριες Μέλισσες: Η ανατροπή με Ζάχο και Μελέτη - Σώζουν το ερωτευμένο ζευγάρι του Διαφανίου

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η ανατροπή με Ζάχο και Μελέτη - Σώζουν το ερωτευμένο ζευγάρι του Διαφανίου

Μπάμπης και Κορίνα το σκάνε και αγνοούνται επί μήνες. Κάποιοι όμως τους βοηθούν, για να γλιτώσουν από την μανία του Ακύλα. 

Ένα κυνηγητό δίχως όρια, ξεκινά από σήμερα και θα κρατήσει για αρκετά επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Μπάμπης και Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι, αλλά μετά από λίγους μήνες εντοπίζονται. Ποιος θα τους σώσει και τι θα αλλάξει μετά από το σοκ που θα υποστεί ο Ακύλας; Το χωριό μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

Ζωή και Κορίνα φυλακίζονται στο ίδιο τους το σπίτι

Ο Μπάμπης ρισκάρει τα πάντα και μετά την αποκάλυψη του δεσμού του με την Κορίνα, αποφασίζει να την πάρει μαζί του και να φύγουν από το Διαφάνι. Διατρέχουν όμως μεγάλο κίνδυνο και ο μόνος που ξέρει το καταφύγιο τους, είναι ο κουμπάρος του Άγγελος. Μία λάθος εκτίμηση και μία νέα μετακίνηση τους, θα τους κάνει να πέσουν στην παγίδα του Ακύλα, ο οποίος έχει κινητοποιήσει όσους γνωρίζει σε όλη την Θεσσαλία για τον εντοπισμό τους.

Ο Μπάμπης θα ξεφύγει και θα γυρίσει κρυφά στο χωριό, αλλά η τιμωρία της Κορίνας θα είναι να μείνει κλειδωμένη στο σπίτι, με την μητέρα της Ζωή. Ο Ακύλας δείχνει την παράνοια του για μία ακόμη φορά. Όμως δεν ξέρουν, ότι πια έχουν δύο κρυφούς συμμάχους στο πλευρό τους.

Ο Μελέτης ξαφνικά έγινε καλός

Ο Ζάχος προσπαθεί να σώσει από το στρατοδικείο τον Μπάμπη, αλλά την ίδια στιγμή ο πρώην σύζυγος της Κορίνας, ο γνωστός μας Μελέτης, δείχνει το πιο καλοσυνάτο του και συμπονετικό πρόσωπο. Σε τέτοιο βαθμό που δεν θα σας αφήσει άφωνους. Λίγο πριν την αρχή του τέλους του Ακύλα Μεγαρίτη, σώζει τελευταία στιγμή το ζευγάρι.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δολοφονεί τον Ξανθό και η Ελένη με τον Λάμπρο του δίνουν καταφύγιο

https://www.instagram.com/p/Cd6Y-i-lzk7

Αυτή θα είναι και μία μικρή προσπάθεια για να εξιλεωθεί στα μάτια των τηλεθεατών, μετά από τόσες δολοφονίες και δολοπλοκίες που φέρουν την υπογραφή του, εδώ και δύο σεζόν. Παρόλο που θα το ήθελε, δεν θα γλιτώσει τελικά από την Πηνελόπη.