Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την αλλαγή στο πρόσωπο και το σώμα της κι όχι δεν έχει κάνει επέμβαση

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την αλλαγή στο πρόσωπο και το σώμα της κι όχι δεν έχει κάνει επέμβαση

Για τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και όσα ακούει για το τι άλλαξε στο πρόσωπό της μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο Mega Καλημέρα.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Μαρία Κορινθίου, η οποία όπως αποκάλυψε τις ημέρες αυτές είχε βρεθεί και πάλι στο δικαστήριο για την απόπειρα βιασμού.

Εξήγησε μάλιστα πως υπόθεση παραμένει ανοιχτή, μιας και υπήρξε ένα μήνυμα από ένα άτομο που υποστήριξε πως ήταν εκείνος που βρέθηκε στην επίθεση εις βάρος της αλλά δεν είναι απόλυτο πως δεν καλύπτει κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Καμία επέμβαση

Όσον αφορά την μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο και το σώμα της, η Μαρία εξήγησε χαρακτηριστικά πως δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση και η αλλαγή στο πρόσωπό της πηγάζει από την ηρεμία και όσα άλλαξε στη ζωή της.

«Αισθανόμουν ένα βάρος περιττό, συνειδηοποίησα το καλοκαίρι ότι είχα θυμό. Ο θυμός δημιουργεί, νεύρα, ένταση, άγχος, κατάλαβα ότι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι γύρω μου, άνθρωποι τοξικοί που σχολιάζουν τους πάντες. Ασυναίσθητα το απορροφάς κι εσύ και γίνεται καθημερινότητά σου. Θέλω ηρεμία στη ζωή μου», τόνισε η Κορινθίου.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός αυτή η ηρεμία που έχει πλέον στη ζωή της φαίνεται και στο πρόσωπό της, οπότε δεν πρέπει να ψάχνουμε σημάδια από κάποια αισθητική επέμβαση.

Η διατροφή που ακολούθησε

Για την αλλαγή στο σώμα της, η Κορινθίου εξήγησε πως ένιωθε ένα μεγάλο βάρος κάτι που ήθελε να φύγει από πάνω της ενώ στην προηγούμενη συνέντευξή της πριν δύο βδομάδες είχε μιλήσει για την πρωτεϊνική διατροφή που ακολούθησε:

«Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος», είπε αρχικά η ηθοποιός και εξήγησε:

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά», είπε χαρκατηριστικά.

Η Μαρία Κορινθίου παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης στην εμφάνισή της με μαγιό

Οι πόζες με μαγιό:

Η Μαρία Κορινθίου και οι περίπου 600.000 followers που έχει στο Instagram, θα περάσουν ένα ξέγνιαστο καλοκαίρι με πολλές πόζες με μαγιό, ειδικά τώρα που η ηθοποιός νιώθει καλύτερα από ποτέ με το σώμα της.