Τζιοβάνι, Μαργαρίτα, Διονύσης, Μαρίνα: Τι κάνουν σήμερα οι περσινοί πρωταγωνιστές του MasterChef

Πατούλια Κατερίνα
Τζιοβάνι, Μαργαρίτα, Διονύσης, Μαρίνα: Τι κάνουν σήμερα οι περσινοί πρωταγωνιστές του MasterChef

Οι παίκτες του περσινού MasterChef αγαπήθηκαν όσο λίγοι από το κοινό. Μετά τη δημοσιότητα που πήραν και λίγο πριν τον φετινό τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, ιδού τι κάνουν οι περσινοί πρωταγωνιστές.

Οι δοκιμασίες του φετινού τελικού στο MasterChef ξεκίνησαν, οι δύο παίκτες που διεκδικούν - Πάνος και Καλλιόπη- τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef έχουν ταξιδέψει ήδη στην Ιταλία και θα περιμένουμε μέχρι και την 15η Ιουνίου 2022 για να μάθουμε ποιος θα πάρει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο!

Αυτά φέτος και με την πιθανότητα να έχουμε ξανά γυναίκα νικήτρια να είναι μεγάλη.

O Πάνος είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για το MasterChef τα τελευταία χρόνια

Πού βρίσκεται όμως η περσινή νικήτρια αλλά και οι παίκτες που αγαπήσαμε όσο λίγους στο MasterChef;

Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Η μεγάλη νικήτρια και πρώτη ever Ελληνίδα Masterchef είχε παραδεχτεί στο Queen.gr πως ξόδεψε μέρος του επάθλου σε ντελίβερι! Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν βλέπει φέτος MasterChef, η ίδια είχε απαντήσει αναπάντεχα:

«Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δει φέτος, βγαίνω έξω, πήγα στην αρχή και δεν προβλέπεται να ξαναπάω», απάντησε μουδιασμένη η 28χρονη η οποία αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση και για εκπομπή μαγειρικής ενώ για τη ζωή της μετά το MasterChef είχε πει:

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά… Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Δεν θα το έκανα ακόμα, θα έπρεπε να δοκιμάσω για να ξεπεράσω τον φόβο μου, αλλά φοβάμαι ακόμα, θέλω πολλή δουλειά. Υπάρχει αυτή η μάστιγα από τη σχολή, αυτό το κατευθείαν σεφ όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, ενώ έχουμε έλλειψη στον κλάδο μας από μάγειρες»!

https://www.instagram.com/p/CdrBrmaMuiN

Ο Τζιοβάνι:

Τζιοβάνι Σκαράγκι- Ο γοητευτικός σεφ με καταγωγή από την Ιταλία που για χάρη του έρωτα έμεινε για πάντα στην Ελλάδα. Ο Τζίο ετοιμάζει ένα νέο εστιατόριο στην Αθήνα, έχει ήδη ανοίξει το εστιατόριό του στην Ρόδο και περιμένει και φέτος Έλληνες και ξένους τουρίστες να γευτούν τα πιάτα του.

https://www.instagram.com/p/CdN-mI0oy5H

Διονύσης Σαρακίνης:

Ο περσινός φιναλίστ του τελικού του MasterChef, έχει ενώσει τις δυνάμεις του με το κορίτσι του, την Ανούς Χερίμιαν με την οποία γνωρίστηκαν στο παιχνίδι. Ανούς και Διονύσης είναι ζευγάρι από πέρσι, συγκατοικούν και πλέον μαγειρεύουν και μαζί σε ετσιτόριο της Αττικής δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CeBnPIQMHxs

Μαρίνα Ντεμολλάι: Η τρίτη του περσινού τελικού και το σκληρό καρύδι του MasterChef 2021 συνεχίζει να μαγειρεύει.

Η Μαρίνα μοιράζεται τις ξεχωριστές στιγμές με την οικογένειά της και τα δύο της παιδιά στο Instagram, μοιράζεται τις μαγειρικές της εμπειρίες με stories και posts και δεν σταματά να μαγειρεύει, να κάνει δηλαδή αυτό που αγαπά περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CcJgPthoImA

Δες και μερικές πρόσφατες φωτογραφίες των περσινών παικτών του MasterChef.