O Πάνος είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για το MasterChef τα τελευταία χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
O Πάνος είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για το MasterChef τα τελευταία χρόνια

Η ατάκα του Πάνου για την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τα συναισθήματα για τον τελικό του MasterChef.

Φτάσαμε και φέτος στον τελικό του MasterChef. Κι ήταν μια χρονιά που ούτε ο covid19, ούτε οι περισσότεροι παίκτες έκλεψαν την παράσταση.

Η φετινή ήταν χρονιά Δημήτρη Μπόμπαινα ή Μπόμπενα ή Ταΐρίδης και χρονιά μωρών! Κι αυτό γιατί ο Πάνος Ιωαννίδης κατάφερε να κρύψει τα νέα εγκυμοσύνης της αγαπημένης του και να αποκτήσει κάτω από άκρα μυστικότητα τον γιο του ενώ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς σε λίγους μήνες.

Ένας άντρας- Δύο γυναίκες

Τα προγνωστικά διαψεύστηκαν πανηγυρικά, ο Γιάννος που ήταν μεγάλο φαβορί αποχώρησε πριν τους ημιτελικούς, χτες ήρθε η ώρα του Νικήτα κι έτσι ο Πάνος, ο νέος Άκης Πετρετζίκης όπως τον προσφωνούν οι φανς του στο Twitter από την πρώτη ημέρα εμφάνισής του, ήταν εκείνος που πέρασε στον φετινό τελικό μαζί με την Καλλιόπη αλλά και την Ελπίδα.

Κι ενώ ο Νικήτας αποχώρησε γεμάτος ευγνωμοσύνη για το παιχνίδι και τους κριτές αλλά και με μικρή πικρία που έφτασε ως την πηγή χωρίς να πιει νερό, ήταν ο Πάνος εκείνος που είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για το φετινό αλλά και όλα τα τελευταία MasterChef.

Οι γυναίκες έκαναν comeback

Κι ενώ είχαμε μόνο την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ως γυναίκα που έφτασε ποτέ σε τελικό MasterChef, η περσινή χρονιά άνοιξε τον δρόμο στις γυναίκες. Στην περσινή σεζόν, ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που έφτασαν στον τελικό μαζί με τον Διονύση Σαρακίνη και φέτος ήρθε η ώρα της Ελπίδας Μορφούλη και της Καλλιόπης Μπεζαντέ να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Κι ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν ο φετινός τελικός θα είναι γυναικεία υπόθεση, το μεγάλο φαβορί, ο μικρός αδερφός κατά το Twitter, του Άκη Πετρετζίκη είπε τη μεγάλη αλήθεια.

«Αγόρια μας έχουν πετσοκόψει οι γυναίκες στα τελευταία MasterChef, γεια σου Μαργαρίτα. Φέτος, μόνο εγώ επέζησα. Σεφ, όταν μπήκα στην αρχή δεν είχα φανταστεί το σενάριο τελικού κι ακόμα δεν το έχω πιστέψει», είπε ο Πανούλης.

Είναι η Καλλιόπη η νέα Μαργαρίτα Νικολαΐδη; Μήπως το MasterChef χρειάζεται γυναίκα νικήτρια ξανά;

Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Ο Πάνος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην οθόνη μας και προκάλεσε πλήθος από σχόλια στο Twitter αφού όλοι μιλούσαν για την απίστευτη ομοιότητά του με τον πρώτο Έλληνα MasterChef Άκη Πετρετζίκη.

Ο Άκης ήταν το 2010 26 ετών και ο Πάνος το 2022, είναι 28 ετών.

Ο Πάνος

  • Κατάγεται από τη Μάνη.

  • Στον ελεύθερό του χρόνο γυμνάζεται και συγκεκριμένα κάνει cross fit.

  • Στόχος του είναι κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.

Τα σχόλια στο Twitter δίνουν προβάδισμα στον Πάνο για τον μεγάλο τελικό της 15ης Ιουνίου.