Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της

Ιωάννα Τζανή
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της

«Πρέπει να παλεύουμε για να έχουμε μια όμορφη μακροχρόνια σχέση», είπε η τραγουδίστρια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/6) καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, και τη σχέση τους.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το μυστικό που τους κρατά αγαπημένους και ευτυχισμένους στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και το χαρακτηριστικό εκείνο που θαυμάζει περισσότερο στον άνθρωπό της.

Έλενα Παπαρίζου: «Από ντροπή δεν μπορούσα να μιλήσω στην Χαρούλα Αλεξίου και έβαζα τα κλάματα»

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον Ανδρέα της καρδιάς της

«Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, "Ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις". Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που μου είπε. Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις και φθείρονται, και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας... Περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζεύγος να παλεύει καθημερινά, να μην το παρατάει, ούτε τον εαυτό του ούτε τον σύντροφό του. Πρέπει να παλεύουμε για να έχουμε μια όμορφη μακροχρόνια σχέση», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Όσο για το χάρισμα εκείνο που θαυμάζει περισσότερο στον σύζυγό της, η τραγουδίστρια απάντησε: «Είναι πάντα απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην πει "Μα τι υπέροχος άνθρωπος που είναι". Έχει μεγάλη καρδιά».

H γνωριμία, ο φλογερός έρωτας και ο γάμος

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που λατρεύουμε να βλέπουμε και κάθε φορά που εμφανίζονται δημόσια, αποδεικνύουν ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός.

Η σχέση τους μετρά περίπου 10 χρόνια... Μια σχέση που έχει χτιστεί με γερά θεμέλια και πολλή αγάπη.

Γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012 και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσαν απίστευτη οικειότητα και έλξη ο ένας για τον άλλον. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους, η Έλενα και ο Ανδρέας αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τρία χρόνια και 6 μήνες μετά τη γνωριμία τους, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2015, η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μια τελετή που έγινε υπό άκρα μυστικότητα, με την Έλενα να ανακοινώνει το ευτυχές γεγονός στις 9 Αυγούστου του 2015, ποστάροντας στο Instagram μία φωτογραφία της με τον Ανδρέα Καψάλη και γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Εγώ και ο σύζυγός μου!». Μάλιστα, η Παπαρίζου ευχαρίστησε τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Magnus Carlsson, ο οποίος φαίνεται πως ήταν ο κουμπάρος.

Πηγή φωτογραφιών: @helenapaparizouofficial