Ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε τα spoilers αλλά όλοι μιλούν για θυσία της Στέλλας

Ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε τα spoilers αλλά όλοι μιλούν για θυσία της Στέλλας

Η αποχώρηση της Στέλλας και η απειλή του Μαρτίκα.

Όπως όλα τα spoilers είχαν προβλέψει, η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν τελικά η παίκτρια που είδε την πόρτα εξόδου από το Survivor.

Ο Μαρτίκας, ο Ντάφι του φετινού Survivor, κατάφερε να παραμείνει για ένατη φορά στο παιχνίδι και η απειλή του για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες που μένουν για το τέλος του παιχνιδιού, ήταν μεγάλη.

Έφυγε η Στέλλα, ξέσπασε το Twitter

Το Survivor είναι ένα μαγικό ταξίδι και όπως είχε πει ο Τριαντάφυλλος, είναι πανεπιστήμιο.Είναι μέχρι να το συνειδητοποιήσω κι έχω σοκαριστεί. Είμαι ευγνώμων που το έζησα και πήρα φοβερά μαθήματα ζωής για εμένα. Θέλω να κρατήσω μόνο τα καλά. Θα βγω καλύτερος άνθρωπος έξω” ανέφερε η Στέλλα Ανδρέουμε δάκρυα στα μάτια και φανερά σοκαρισμένη.

Το είδε το όνειρο

Τη στιγμή ανακοίνωσης του αποτελέσματος πάντως, η Βρισηίδα Ανδριώτου εξήγησε πως είχε δει στον ύπνο της πως θα είναι η Στέλλα αυτή που θα αποχωρήσει και το όνειρό της επιβεβαιώθηκε.

Η απειλή Μαρτίκα:

Τέλος στις χαμένες ατομικές ασυλίες και στην παράκληση στον κόσμο να τον διώξει. Ο Μαρτίκας αποφάσισε να φτάσει μέχρι τέλους πια, μιας και το χρωστά στον κόσμο που τον στηρίζει:

«Χαίρομαι να χαρίζω στιγμές και να με επικροτεί ο κόσμος. Εννιά φορές υποψήφιοι, νιώθω υποχρεωμένος στο κοινό, μακάρι να αποχωρήσω σήμερα, αν για ένατη φορά δεν ακούσω το όνομά μου, ίσως να αρχίσω να μην προσβάλλω τον κόσμο, να αναθεωρήσω τις απόψεις μου και να δούμε πού θα φτάσω. Αν άντεξα 5,5 μήνες και το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες, αν ο κόσμος το θέλει, το έπαθλο αυτό θα πιάσει και τόπο. Θα διεκδικώ τις ασυλίες, δεν θα κάνω κάλεσμα να στηρίξω κανέναν και δεν μπορώ να προσβάλλω τον κόσμο που θέλει να παραμένω στο παιχνίδι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το Twitter πάντως μιλά για θυσία της Στέλλας, αν και ο Σπύρος έχει δημιουργήσει πια ισχυρό fan club. Ενώ την Κυριακή θα δούμε και τις νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν.

Δες τα σχόλια παρακάτω.