Οι απροσδόκητες δηλώσεις της Madonna για τους πρώην της

Οι απροσδόκητες δηλώσεις της Madonna για τους πρώην της

Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και είχε να πει μερικά πράγματα για κάποιους πολύ σημαντικούς πρώην συντρόφους της.

Μπορεί να είναι η διασημότερη και σπουδαιότερη καλλιτέχνιδα της ποπ μουσικής σκηνής παγκοσμίως, εδώ και αρκετά χρόνια όμως η Madonna έχει αποκαλύψει τις προθέσεις της για μια σταδιακή στροφή προς τη μεγάλη οθόνη. Και παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην «Evita», όταν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σκηνοθετήσει τη δεύτερη ταινία της, λογικό ήταν να χρειαστεί μια κάποια βοήθεια, μιας και εμπειρία της στον συγκεκριμένο χώρο είναι πολύ μικρή.

Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε μαζί με άλλους σταρ στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φέρνοντας μαζί της τη νέα της ταινία «W.E.», ένα βασιλικό δράμα εποχής. Στη συνέντευξη τύπου για τη ταινία, η Madonna ξάφνιασε τους πάντες, ευχαριστώντας δημοσίως τους δύο πρώην συζύγους της, Guy Ritchie και Sean Penn, οι οποίοι την βοήθησαν με αυτή την φιλόδοξη παραγωγή.

«Πάντα ελκόμουν και ακόμα έλκομαι από τους ιδιαίτερα δημιουργικούς ανθρώπους, και αυτός είναι και ο λόγος που παντρεύτηκα τον Sean Penn και τον Guy Ritchie, δύο εξαιρετικά ταλαντούχους σκηνοθέτες», δήλωσε στη συνέντευξη η Madonna. «Και οι δύο με ενθάρρυναν στα πρώτα μου βήματα ως σκηνοθέτης και ήταν πάντα δίπλα μου όποτε τους χρειαζόμουν».

Η ταινία αφορά τη ερωτική ιστορία μεταξύ του μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας, Πρίγκιπα Edward και της Wallis Simpson, μιας διαζευγμένης Αμερικανίδας, για την οποία απαρνήθηκε την ευκαιρία του να γίνει βασιλιάς. Οι κριτικές σχετικά με το δεύτερο σκηνοθετικό εγχείρημα της Madonna είναι ακόμα ανάμεικτες, αλλά η τελική απόφαση δεν αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα ενθουσιώδης.