Ο Marc Anthony μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό του με τη Jennifer Lopez

Ο Marc Anthony μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό του με τη Jennifer Lopez

Τι αποκάλυψε ο πρώην της Jenny from the block;

Από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού, στα μέσα Ιουλίου, κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει ευθέως για αυτό που συνέβη. Εκτός από τα εκτεταμένα αφιερώματα και την παραφιλολογία που αφορούσε σε καινούριους έρωτες, διαμάχες και ίντριγκες, οι δύο σύζυγοι είχαν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι και η στρατηγική τους.

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, ο λατίνος star θα δηλώσει, «Τα έχω ακούσει όλα. Πως τάχα υπάρχει τρίτο πρόσωπο, ένας πιλότος, ένας από κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης, πάντα κάποιος πρέπει να φταίει. Οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τι πήγε στραβά γιατί σοκαριστήκαν, αλλά η αλήθεια είναι πως ο γάμος απλά έπαψε να λειτουργεί. Η απόφαση αυτή είναι κοινή. Πάντα θα αγαπώ τη Jennifer, το ξέρει αυτό, θα την υποστηρίζω και θα είμαι χαρούμενος για αυτήν. Η φιλία μας είναι πολύ δυνατή γι΄αυτό και θα παραμείνουμε ο ένας στη ζωή του άλλου για πολλά χρόνια ακόμα».

Είδατε που τελικά μπορούν να υπάρξουν και πολιτισμένοι χωρισμοί, όπου τελικά αυτός που κερδίζει είναι η πραγματική αγάπη;