Δύσκολες ώρες για την Shakira- Το ατύχημα του μπαμπά της λίγο μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué

Η Κολομβιανή σταρ διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

Νέα ατυχία βρήκε τις τελευταίες ώρες την Shakira, η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της Gerard Piqué. Η 45χρονη σταρ αποκάλυψε ότι ο πατέρας της βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε.

Το ατύχημα του μπαμπά της Shakira

H εκρηκτική τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία για να ανακοινώσει πως ο μπαμπάς της, William Mebarak Chadid, υπέστη κακή πτώση.

«Παιδιά, λαμβάνω πολλά μηνύματα ανησυχίας από άτομα που με είδαν πρόσφατα σε ασθενοφόρο στη Βαρκελώνη», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι από το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο πατέρας μου δυστυχώς είχε μια άσχημη πτώση και τον συνόδεψα με ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει τώρα», συμπλήρωσε η Shakira.

Η Shakira μίλησε με τον πρίγκιπα William και αυτό που του πρότεινε ξαφνιάζει

Η ανακοίνωση Shakira-Pique για τον χωρισμό τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν είναι πια μαζί.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: shakira

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης