Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε οριστικά Shakira και Gerard Pique

Μαρία Ροδίτη
Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε οριστικά Shakira και Gerard Pique

Η Shakira και ο Gerard Pique ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και αυτή είναι η φημολογούμενη πέτρα του σκανδάλου.

Τον χωρισμό τους ανακοίνωσαν η Shakira με τον Gerard Pique. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει 2 παιδιά – τον Milan και τον Sasha- αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας.

Η ανακοίνωση του τέλους της σχέσης τους (να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί ποτέ) ήρθε με κοινή δήλωση μέσω του πρακτορείου EFE.

Νέα σενάρια για χωρισμό Shakira και Pique λόγω απιστίας του διάσημου ποδοσφαιριστή

Η ανακοίνωση Shakira-Pique για τον χωρισμό τους

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CdTlpXDO48c

Ο χωρισμός έρχεται μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η Shakira έπιασε στα πράσα τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε το ζευγάρι

Το Ισπανικό περιοδικό El Periodico αναφέρει πως ο Pique συναντιόταν με μια 20χρονη ξανθιά κοπέλα, που είναι φοιτήτρια και ταυτόχρονα εργάζεται ως υποδοχή στη διοργάνωση events της Barcelona.

People Shakira

Το ρεπορτάζ αναφέρει, επίσης, πως ο Pique είχε κυκλοφορήσει αρκετές φορές μαζί της και πως η Shakira το ανακάλυψε. Ακόμα, ωστόσο, η ταυτότητα της κοπέλας δεν έχει αποκαλυφθεί.

Πάρτι για πάρτι δεν έχει αφήσει ο Gerard

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ίδιου περιοδικού, από τη στιγμή που το ζευγάρι χώρισε και μέχρι την ανακοίνωση του χωρισμού, ο Gerard Pique δεν είχε αφήσει πάρτι για πάρτι ακολουθώντας έναν εργένικο τρόπο ζωής.

Ειδικότερα, υπάρχουν αναφορές ότι ο Ισπανός star σύχναζε σε νυχτερινά μαγαζιά με τον συμπαίκτη του Riqui Puig και άλλους φίλους και συχνά επέστρεφε στο σπίτι μετά τις 2-3 τα ξημερώματα.

Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά η Shakira εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας Elvis – στην οποία έχει δώσει τραγούδι της- εντελώς μόνη της.