Νέα σενάρια για χωρισμό Shakira και Pique λόγω απιστίας του διάσημου ποδοσφαιριστή

Κατερίνα Μπούσιου
Νέα σενάρια για χωρισμό Shakira και Pique λόγω απιστίας του διάσημου ποδοσφαιριστή

 (AP Photo/Manu Fernandez)

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για απιστία του Pique. Το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί. Οι μοναχικές έξοδοι της τραγουδίστριας αλλά και του ποδοσφαιριστή. 

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι, η διάσημη τραγουδίστρια Κολομβιανής καταγωγής και ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η Shakira και ο Gerard Piquet μπορεί να έκαναν οικογένεια και να λατρεύουν τους δύο γιους τους, αλλά ποτέ δεν προχώρησαν είτε σε πολιτικό, είτε θρησκευτικό γάμο. Μετά από 11 χρόνια έρωτα και αφοσίωσης, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, υποστηρίζουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Εκείνος σε πάρτι, εκείνη στις Κάννες

Το γιατί ποτέ δεν παντρεύτηκαν, το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Piquet λέγοντας πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όσα έχω στην ζωή μου και ο γάμος δεν επηρέαζε την σχέση μας». Η Shakira το δεχόταν και έτσι πορεύτηκαν τα τελευταία έντεκα χρόνια. Ωστόσο πριν από λίγους μήνες άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες φήμες πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Αιτία ήταν η απιστία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα όπως φημολογείται, πιάστηκε στα πράσσα από την Shakira στο σπίτι τους στην Bαρκελώνη, μαζί με την σύντροφό του.

Οι ισπανικές αθλητικές εφημερίδες και τα site γράφουν σήμερα, ότι ο Piquet τις τελευταίες ημέρες δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι με την παρέα του, ενώ η μοναχική εμφάνιση της τραγουδίστριας στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της τανίας Elvis, όπου έχει δώσει ένα τραγούδι.

France Cannes 2022 Elvis Red Carpet
Shakira poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Elvis' at the 75th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 25, 2022. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)2022 Invision

Kάποιες αθλητικές εφημερίδες έχουν πάρει το μέρος της τραγουδίστριας, η οποία έκανε μεγάλες θυσίες στην καριέρα της για να βρίσκεται κοντά του και στην δική του καριέρα, αναθρέφοντας και τα δύο τους αγόρια, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα. Kαι ζητούν από την ομάδα της Μπαρτσελόνα να συνετίσουν τον παίκτη τους.

Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την είδηση. Οι ισπανοί συνάδελφοι το θεωρούν ωστόσο...σίγουρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Shakira ήδη ζει σε άλλο σπίτι στην Ισπανία μαζί με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CdTlpXDO48c