Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους

Ιωάννα Τζανή
Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους

Η βάπτιση του 4χρονου θα γίνει σήμερα στο Μονακό.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς βαπτίζουν σήμερα (6/6) στο Μονακό τον γιο τους Κάρολο-Ηλία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο λόγος που το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο κρατίδιο είναι επειδή εκεί μένει μόνιμα ο νονός του 4χρονου γιου τους.

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της, Μπιάνκα, έχει γενέθλια και το γιορτάζει με συγκινητικές φωτογραφίες τους

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο Μονακό από την περασμένη Παρασκευή, μαζί με την καλή της φίλη και καταξιωμένη φωτογράφο, Μαρίνα Βερνίκου.

Και το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μπιάνκα, είχε βαπτιστεί εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Βηρυτό του Λιβάνου, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η αφιέρωση της Βίκυς Καγιά για τα γενέθλια της κόρης της

Στις 25 Μαΐου, η μεγάλη κόρη της Βίκυς και του Ηλία, Μπιάνκα, γιόρτασε τα 7α γενέθλιά της και η ευτυχισμένη μαμά θέλησε να της κάνει μία αφιέρωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως κάθε περήφανη μαμά, έτσι και η 43χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για τα γενέθλια της κόρης της. Έκανε, λοιπόν, μία ανάρτηση στο προφίλ της με αρκετές κοινές τους φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε με μία πολύ τρυφερή αφιέρωση.

«Happy 7th birthday to our favorite girl!

If you can dream it you can do it!

May you have a day full of laughter,happiness and joy!!

We love you always and forever!», δηλαδη

«Ευτυχισμένα 7α γενέθλια στο αγαπημένο μας κορίτσι. Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις. Εύχομαι να έχεις μία μέρα γεμάτη γέλιο και χαρά! Σε αγαπάμε πάντα για πάντα!».

https://www.instagram.com/p/Cd-YxQTqlBb

Πηγή φωτογραφιών: @vickykaya_