Κάθε φορά που η Γερονικολού μιλάει για τον Τσιμιτσέλη έχουμε #couplegoals

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κάθε φορά που η Γερονικολού μιλάει για τον Τσιμιτσέλη έχουμε #couplegoals

Η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της και αποκάλυψε τι άλλαξε στην ζωή της μετά την γνωριμία τους.

Την Κατερίνα Γερονικολού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», με την ηθοποιό να μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την καριέρα και τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Για μια ακόμη φορά, τα λόγια της ηθοποιού μας απέδειξαν ότι μιλάμε για #couplegoals και πως ο έρωτάς της με τον ηθοποιό δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Tα τρυφερά λόγια της Κατερίνας Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμτσέλη

Την Κατερίνα Γερονικολού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την ασφάλεια που νιώθει από τότε που στη ζωή της μπήκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δυστυχώς από τότε που ήρθε ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πιο προστατευμένη. Το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είμαι έτσι κι αλλιώς προστατευμένη είτε υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή μου είτε όχι. Με τον Γιάννη νιώθω ότι έχω μια προστασία, μια ομπρέλα, ότι δε μπορεί κανένας να με πειράξει», είπε on camera η Κατερίνα Γερονικολού.

«Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε μαζί στη σειρά, ξεκινάς με οικειότητα στο περιβάλλον κι ότι συμβαίνει στη δουλειά είναι ήδη γνωστό στο σπίτι… Κερδίζεις χρόνο και αποκτάς ένα μεγαλύτερο δέσιμο. Το πλεονέκτημά του Γιάννη είναι ότι είναι αυθεντικός, και το μειονέκτημά του ότι… αγαπά περισσότερο το ψάρεμα από μένα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει πρόβα νυφικού

Ο λόγος που η Κατερίνα Γερονικολού δεν θέλει να παντρευτεί

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της και το ρόλο που έχει παίξει η απώλεια του στο να αντιμετωπίζει διαφορετικά το θέμα της τελετής του γάμου.

«Νομίζω πως ένας από τους λόγους που δεν θα ήθελα να παντρευτώ, είναι ότι θα μου έλειπε ο μπαμπάς μου από την τελετή», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Να μη χαθούν και να μην αλλάξουν τα συναισθήματά μας. Ο Γιάννης είναι η σταθερά μου. Ειδικά σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, θέλω κοντά μου έναν άνθρωπο - στήριγμα», είχε δηλώσει η Κατερίνα Γερονικολού στις αρχές του 2022.

Πηγή κεντρικής: katerina_geronikolou