Η Jennifer Lopez παραδέχεται πως η συνεργασία της με την Shakira ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Jennifer Lopez παραδέχεται πως η συνεργασία της με την Shakira ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

2019 Invision

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Lopez στο νέο της documentary «Jennifer Lopez Halftime». Η λατίνα τραγουδίστρια αποφάσισε να πει τα πράγματα με το όνομά τους για πρώτη φορά. 

Όσο αποκαλυπτικό ήταν το μαύρο διάφανο φόρεμά της, δημιουργία του Tom Ford, στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της «Jennifer Lopez - Halftime», άλλο τόσο και ακόμη περισσότερο ήταν αποκαλυπτική στα λεγόμενά της, η λατίνα τραγουδίστρια. Η αναφορά της Jennifer Lopez για την συνεργασία της με την Shakira το 2020, εξέπληξε αρκετούς.

https://www.instagram.com/p/CekFb9TJn1R

Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο

Οι δύο λατίνες τραγουδίστριες, γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούν επί σκηνής. Η ευκαιρία δόθηκε το 2020, στον τελικό του Super Bowl, το οποίο εκτός από ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, αφήνει το στίγμα του με το μουσικό show της έναρξης του. Η Jennifer Lopez και η Shakira, είχαν κάνει πάταγο όταν είχαν εμφανιστεί στην σκηνή μαζί και η τηλεοπτική αναμετόδοση του event, έκανε ρεκόρ τηλεθεάσης.

Πίσω όμως από την λάμψη και την επιτυχία, κρυβόταν ένα άγνωστο μέχρι σήμερα παρασκήνιο. Η Lopez με μία φράση πως: «Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο», αρχικά δημιούργησε υπόνοιες πως είχε τουλάχιστον τσακωθεί με την συνάδελφό της. Ωστόσο όπως διευκρινίζει, όταν της έγινε η πρόταση να τραγουδήσει, δεν γνώριζε την συμμετοχή της Shakira. Όταν και επίσημα ανακοινώθηκε ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις σκηνές του documentary, η Lopez μιλά με την μητέρα της και τον μάνατζέρ της στο τηλέφωνο και λέε χαρακτηριστικά: «Είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο, να έχεις δύο ανθρώπους μαζί στο Super Bowl. Και σίγουρα θα πρέπει να μας δώσουν τουλάχιστον 20 λεπτά χρόνο».

Τελικά από ότι φάνηκε στα πλάνα, δόθηκαν μόλις 12 λεπτά, αλλά τόσο στις πρόβες όσο και στο live performance, οι δύο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν άψογα. Βέβαια από ότι φαίνεται η Lopez ήθελε όλα τα φώτα της δημοσιότητας αποκλειστικά. Ωστόσο αυτό το ντουέτο έμεινε στην ιστορία. Και σίγουρα κατάλαβε εκ των υστέρων, επειδή είναι έξυπνη, ότι ωφέλησε και τις δύο εμπορικά και καλλιτεχνικά αυτή η συνύπαρξη. Έστω και αν ξεκίνησε με αρκετή γκρίνια.

Photo credits Associated Press (AP)