Αυτές είναι οι ντουλάπες διάσημων γυναικών που έχουν πάρει τα πιο πολλά likes στο Instagram

Ιωάννα Τζανή
Αυτές είναι οι ντουλάπες διάσημων γυναικών που έχουν πάρει τα πιο πολλά likes στο Instagram

Από την Αθηνά Οικονομάκου μέχρι την Kim Kardashian, αυτές είναι οι ντουλάπες που θα ζήλευε η Carrie Bradshaw.

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις μεγάλες και εντυπωσιακές ντουλάπες, που δεν χρειάζεται να στριμώξεις το ένα ρούχο πάνω στο άλλο και να έχεις τον χώρο να την φτιάξεις σαν την αγαπημένη σου μπουτίκ;

Είναι συνηθισμένο να το βλέπουμε στα σπίτια των celebrities του εξωτερικού, αφού δεν υπάρχει σχεδόν καμία διάσημη γυναίκα που να μην έχει μια αξιοζήλευτη ντουλάπα, αλλά και οι Ελληνίδες celebrities οδεύουν σε... πολύ καλό δρόμο. Από την Κατερίνα Καινούργιου μέχρι την Αθηνά Οικονομάκου και τη Μαντώ Γαστεράτου, κάθε φορά που κάποια celebrity φωτογραφίζεται στην ευρύχωρη ντουλάπα της, μας εμπνέει και μας κάνει να θέλουμε κι εμείς μια τέτοια.

Άλλες προτιμούν τις ροζ αποχρώσεις, άλλες τις λευκές, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας τραβάει πρωτίστως την προσοχή είναι ο απίστευτος αριθμός παπουτσιών και τσαντών που έχουν -και ο τρόπος που τα έχουν ταξινομήσει φυσικά.

Πάντα παραπονιόμαστε -όσα ρούχα κι αν έχουμε- ότι δεν βρίσκουμε τι να βάλουμε. Όμως μήπως τελικά για αυτό ευθύνεται ο τρόπος που φτιάχνουμε τα ρούχα και τα παπούτσια μας, και άθελά μας κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη; Όταν έχεις μια ντουλάπα σαν αυτές που θα θαυμάσεις παρακάτω, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, κι ας μην έχεις τα αμέτρητα ρούχα των celebrities.

Αθηνά Οικονομάκου

Στην γκαρναρόμπα της Αθηνάς Οικονομάκου πρωταγωνιστούν τα boho, εμπριμέ ρούχα και τα καπέλα

oikonomakou2.jpg

Κατερίνα Καινούργιου

Το βεστιάριο της Κατερίνας Καινούργιου είναι σε λευκούς τόνους, αλλά τα ιδιαίτερα υφάσματα και τα έντονα χρώματα των ρούχων που βρίσκονται στις κρεμάστες, είναι τα δύο στοιχεία που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

vestiario-kainourgiou4.jpg

Μαντώ Γαστεράτου

Από αυτή την φωτογραφία, είναι ολοφάνερο ότι η Μαντώ Γαστεράτου αγαπά τις επώνυμες τσάντες, τις γόβες και τις γούνες.

Christina Aguilera

Η ντουλάπα της Christina Aguilera είναι το όνειρο κάθε γυναίκας... Ροζ αποχρώσεις και αμέτρητα ζευγάρια παπούτσια (τα περισσότερα σε επίσης ροζ τόνους) είναι αυτά που δημιουργούν ένα κουκλίστικο βεστιάριο (σαν της Barbie).

Kim Kardashian

Όσον αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού της, η Kim Kardashian αγαπά τις μονοχρωμίες και τους ήπιους τόνους (κυρίως το λευκό). Στην ίδια γραμμή έχει κινηθεί, λοιπόν, και στο βεστιάριό της, που μοιάζει περισσότερο σαν μπουτίκ παρά σαν μια καθημερινή ντουλάπα.

https://www.instagram.com/p/BmRv5QqFE8J

Cover photo: @athinao1konomakou