Παραμυθένιος γάμος για τη Μαριάννα Παινέση του GNTM - Το εντυπωσιακό νυφικό και η αλλαγή της

Νατάσσα Σχοινά
Παραμυθένιος γάμος για τη Μαριάννα Παινέση του GNTM - Το εντυπωσιακό νυφικό και η αλλαγή της

Η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model έμοιαζε με πριγκίπισσα.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Μαριάννα Παινέση με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Προκόπη.

Ένα νυφικό φτιαγμένο για πριγκίπισσα

Το μοντέλο εμφανίστηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου με ένα παραμυθένιο νυφικό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον λαιμό, όγκο και μεγάλη εντυπωσιακή ουρά, ενώ το αέρινα κυματιστό χτένισμα σε πιο ξανθό χρώμα που επέλεξε για τα μαλλιά της αλλά και το εντυπωσιακό μακιγιάζ την έκαναν να λάμπει περισσότερο από ποτέ. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και η ευτυχία της μεγάλης ημέρας.

Η φίλη της και επίσης πρώην παίκτρια του GNTM Ξανθή Τζερεφού πήγε, λοιπόν, στον γάμο της φίλης της μαζί με την Ειρήνη Στεριανού και έπειτα έκαναν stories στον λογαριασμους τους στο Instagram με τα υπέροχα πλάνα. Σε αυτά φαίνεται η λαμπερή και ευτυχισμένη νύφη, ενώ στο πλάι της βρίσκεται και η μικρή.

Η εντυπωσιακή νύφη:

Το γλέντι του γάμου:

Τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι είχε προμηνύσει πως θα τελέσει και την βάπτιση της κόρης τους μαζί με τον γάμο.

«Θα κάνουμε και τα δυο μυστήρια, γάμο και βάφτιση μαζί. Ανυπομονώ πολύ. Αρχές Ιουνίου θα κάνουμε τον γάμο και τη βάφτιση και θα τα συνδυάσουμε και με τα γενέθλια της μικρής. Δεν το πιστεύω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έγινα μαμά. Έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μου αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω επιλέξει ένα πολύ ωραία νυφικό. Πιστεύω ότι θα με δει ο άντρας μου και θα με ξαναερωτετεί. Θέλω κάτι grande για εκείνη τη μέρα. Και το ρούχο της μικρής θα είναι ρομαντικό. Από το GNTM έχω καλέσει ήδη τις φίλες μου. Την Άννα, την Καζαριάν, την Ξανθούλα», είχε δηλώσει η Μαριάννα Παινέση στην εκπομπή του Alpha.

Η μικρούλα του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2021 και έκτοτε η ευτυχιμένη μαμά μοιράζεται συχνά φωτογραφικό υλικό με εκείνη.