Ο Λάμπης Λιβιεράτος κάνει στη Δανάη τα πιο cool και υποστηρικτικά σχόλια που κάθε κόρη θέλει

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι στο Las Vegas και οι φωτογραφίες δείχνουν ότι περνάει υπέροχα.

Η Δανάη Λιβιεράτου το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο Las Vegas, το οποίο και εξερεύνησε δημοσιεύοντας το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αφότου έδειξε, λοιπόν, στους φανς της μερικά από τα τοπία που είδε, άρχισε να κάνει posts και stories με την ίδια αλλά και με την παρέα της εκεί. Πρόσφατα, η Δανάη φόρεσε ένα mini slip dress και πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό με το λαμπερό τηw χαμόγελο, την ώρα που τα τατουάζ στα χέρια της αναδεικνύονταν.

Έπειτα, φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Pablo Miller, ένας κιθαρίστας και τραγουδοποιός με τον οποίο φαίνεται να είναι ζευγάρι (σου έχουμε και φωτογραφίες του από το Instagram του για να τον δεις).

Στη θέα των φωτογραφιών, τόσο η αδερφή της, Νεφέλη όσο και ο μπαμπάς τους, Λάμπης Λιβιεράτος, έσπευσαν να σχολιάσουν με ενθουσιασμό για την αγαπημένη τους.

Το ταξίδι της Δανάης Λιβιεράτου στο Las Vegas

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου που συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες από τα ταξίδια της στον λογαριασμό της στο Instagram, απαθανάτισε τις βόλτες της στα διάφορα σημεία που επισκέφτηκε. Τα ψηλά κτίρια της 26ης πιο δημοφιλούς πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών, τα επιβλητικά αγάλματα, καταρράκτες, ακόμα κι ένα από τα εμπορικά πολυκαταστήματα βρέθηκαν στα stories της Δανάης.

Τα ταλέντα και οι αγαπημένες ασχολίες της

Η Δανάη είναι ένα νεαρό κορίτσι με πολλά ενδιαφέροντα και ταλέντα. Η φωνή της, αν και για πολλούς αποτελεί χάρισμα που κληρονομήθηκε από τον μπαμπά της, είναι πολύ ιδιαίτερη και φαίνεται ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Πέρα από το τραγούδι, όμως, υπάρχει και κάτι άλλο που έχει στην καρδιά της κι αυτό είναι η ιππασία.

Η Δανάη Λιβιεράτου δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τα άλογα αλλά ασχολείται ενεργά με την ιππασία, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις επιδόσεις της στα εμπόδια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης