Το ατύχημα της Δανάης Λιβιεράτου συνεχίζει να την ταλαιπωρεί - Το story με γύψο έναν μήνα μετά

Το ατύχημα της Δανάης Λιβιεράτου συνεχίζει να την ταλαιπωρεί - Το story με γύψο έναν μήνα μετά

Η Δανάη έκανε ένα νέο story με την κατάσταση σήμερα.

Το ατύχημα που έπαθε η Δανάη Λιβιεράτου τον προηγούμενο μήνα (Απρίλιο) συνεχίζει να την ταλαιπωρεί. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου χτύπησε το χέρι της και, έκτοτε, το έχει τοποθετημένο σε γύψο, ώστε να θεραπευτεί ο τραυματισμός.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο τραυματισμός συνεχίζει να την ταλαιπωρεί έχοντας κλείσει έναν ολόκληρο μήνα, οπότε η Δανάη είπε να τρολάρει λίγο τον εαυτό της και την κατάσταση.

Το νέο story με τον γύψο έναν μήνα μετά

danai_nefeli_livieratoy_gypsos.jpg

«Νέα ικανότητα: Το να περνάς τον γύψο σου μέσα από οποιοδήποτε ρούχο», έγραψε για να δώσει μία πιο ανάλαφρη και διασκεδαστική νότα σε αυτό που της συμβαίνει.

Η ενημέρωση για το ατύχημα τον Απρίλιο

Η Δανάη Λιβιεράτου έκανε στα τέλη του Απριλίου ένα story στο οποίο βγάζει μία selfie και, ενώ είναι λαμπερή και περιποιημένη όπως πάντα, το χέρι της είναι σε γύψο. «Τραυματισμένη αλλά με στυλ», έγραψε πάνω στη φωτογραφία, την ώρα που στο background φαίνονται δύο γατούλες πάνω στο κρεβάτι.

danai_nefeli_livieratoy28.jpg

Λιβιεράτου: Το ατύχημα της Δανάης και η φωτογραφία της Νεφέλης με μαγιό

Η ενασχόληση με την ιππασία

Η Δανάη Λιβιεράτου μοιράζεται συχνά-πυκνά υλικό από την ιππασία με την οποία ασχολείται, έχοντας μέχρι και τη μαμά της σε πλάνο με τα άλογα. Η νεαρή φαίνεται πως είναι πολύ καλή και δε χάνει την ευκαιρία να το δείξει.

Η αγάπη της για το τραγούδι

Η Δανάη Λιβιεράτου αγαπάει επίσης πολύ το τραγούδι, έχοντας μάλλον κληρονομήσει τα γονίδια του μπαμπά της. Η φωνή της είναι εξαιρετική και, κάθε φορά που ανεβάζει κάποιο βίντεο στο οποίο ερμηνεύει διάσημα τραγούδι, το κοινό εντυπωσιάζεται.