Η Νεφέλη Λιβιεράτου στην παραλία με την παρέα της είναι ό,τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε το τριήμερο

Η Νεφέλη Λιβιεράτου στην παραλία με την παρέα της είναι ό,τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε το τριήμερο

Παραλία, καλή παρέα και επιτέλους ησυχία και ξεκούραση!

Τριήμερο έρχεται και οι περισσότεροι από εμάς όλο και κάτι έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε. Με τόση πίεση καθημερινά στη δουλειά δεν είναι ότι μας μένει και πολύς ελεύθερος χρόνος πέρα από τέτοιες περιστάσεις και αργίες όπως αυτή του Αγίου Πνεύματος.

Τα διάσημα κορίτσια ήδη έχουν αρχίσει να μας βάζουν στην αντίστοιχη διάθεση και ένα στόρι της Νεφέλης Λιβιεράτου ήταν αρκετό για να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το μπάνιο μας στη θάλασσα.

Το στόρι της Νεφέλης Λιβιεράτου στην παραλία

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έκανε αυτό ακριβώς που έχουμε κι εμείς στο μυαλό μας. Ξύπνησε ένα πρωί, τηλεφώνησε στην παρέα της και πήγαν όλοι μαζί στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους και να δροσιστούν σε άλλη μία ζεστή ημέρα.

nefeli_livieratou_paralia_main.jpg

Την ευχάριστη εξόρμηση απαθανάτισε με το κινητό της και έπειτα η αντίστοιχη φωτογραφία έφτασε στους followers της, δείχνοντας την ίδια να έχει ξαπλώσει πάνω σε μία ξαπλώστρα όπου αναπαυόταν η φίλη της.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου λατρεύει το καλοκαίρι

Η Νεφέλη, όπως και η αδερφή της, Δανάη, αγαπά πολύ το καλοκαίρι και οι φωτογραφίες με μαγιό αυτήν την εποχή φτάνουν η μία μετά την άλλη. Για παράδειγμα, στα τέλη του Απριλίου, η Νεφέλη έκανε μία πολύ ειδυλλιακή ανάρτηση με ολόσωμο μαγιό, με φόντο το πράσινο και τη θάλασσα. Γρήγορα η λήψη γέμισε με likes, όμως, αυτό στο οποίο εστιάζεις είναι το σχόλιο της αδερφής της, Δανάης.

nefeli_livieratou_paralia2.jpg

Η Δανάη πάντα τη στηρίζει και συχνά σχολιάζει στις αναρτήσεις της. Αυτήν τη φορά, βλέποντας τη σέξι φωτογραφία, έγραψε: «Yes sir», δηλαδή «Ναι, κύριε».

danai_nefeli_livieratoy29.jpg

Λιβιεράτου: Το ατύχημα της Δανάης και η φωτογραφία της Νεφέλης με μαγιό

Οι δύο αδερφές έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους και φαίνεται πως η μία είναι σαν κολλητή φίλη για την άλλη. Πηγαίνουν μαζί διακοπές, έχουν κοινές εξόδους και οι λογαριασμοί τους έχουν δει και κοινές τους φωτογραφίες.

Δες στη συνέχεια περισσότερες φωτογραφίες της Νεφέλης με μαγιό.