Το τατουάζ της Δανάης Λιβιεράτου μαρτυρά την αγάπη της ζωής της και ο Λάμπης Λιβιεράτος σχολιάζει

Το τατουάζ της Δανάης Λιβιεράτου μαρτυρά την αγάπη της ζωής της και ο Λάμπης Λιβιεράτος σχολιάζει

Συνήθως τα τατουάζ έχουν συναισθηματική αξία για κάποιον και το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Δανάης Λιβιεράτου.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα κορίτσι που ο κόσμος έχει αγαπήσει. Πρώτα μέσω των γονιών της -Εύη Αδάμ και Λάμπης Λιβιεράτος- και έπειτα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Η Δανάη είναι ένα νεαρό κορίτσι με πολλά ενδιαφέροντα και ταλέντα. Η φωνή της, αν και για πολλούς αποτελεί χάρισμα που κληρονομήθηκε από τον μπαμπά της, είναι πολύ ιδιαίτερη και φαίνεται ότι έχει πολλές δυνατότητες. Πέρα από το τραγούδι, όμως, υπάρχει και κάτι άλλο που έχει στην καρδιά της…

Η ιππασία!

Η Δανάη Λιβιεράτου δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τα άλογα αλλά ασχολείται ενεργά με την ιππασία, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις επιδόσεις της στα εμπόδια.

Η αγάπη της για την ιππασία είναι τόσο μεγάλη που στο πρόσφατο post που έκανε φαίνεται καθαρά το τατουάζ που έχει κάνει στο ένα χέρι της: ένα άλογο με μαύρο μελάνι σαν σκιτσαρισμένο με μολύβι.

https://www.instagram.com/p/CeGdzx6q2EG

Στο άλλο της χέρι -που δε φαίνεται ολόκληρο-, υπάρχει ένα άλλο τατουάζ και, από το κομμάτι που έχει μείνει ακάλυπτο, φαίνεται πως πρόκειται για ένα ψάρι.

Μόλις είδε την ανάρτηση ο μπαμπάς της, αμέσως άφησε το δικό του σχόλιο με emoji με καρδούλες.

danai_nefeli_livieratoy29.jpg

Το ατύχημα της Δανάης Λιβιεράτου

Η Δανάη Λιβιεράτου έκανε στα τέλη του Απριλίου ένα story στο οποίο βγάζει μία selfie και, ενώ είναι λαμπερή και περιποιημένη όπως πάντα, το χέρι της είναι σε γύψο. «Τραυματισμένη αλλά με στυλ», έγραψε πάνω στη φωτογραφία, την ώρα που στο background φαίνονται δύο γατούλες πάνω στο κρεβάτι.

1653937579001-887014580-danai_nefeli_livieratoy28.jpg

«Νέα ικανότητα: Το να περνάς τον γύψο σου μέσα από οποιοδήποτε ρούχο», έγραψε έναν μήνα μετά για να δώσει μία πιο ανάλαφρη και διασκεδαστική νότα σε αυτό που της συμβαίνει.

1653937473831-767650189-danai_nefeli_livieratoy_gypsos.jpg

Το ατύχημα της Δανάης Λιβιεράτου συνεχίζει να την ταλαιπωρεί - Το story με γύψο έναν μήνα μετά