Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι πια ίδια η Εύη Αδάμ! Το σχόλιο της αδερφής της στις νέες φωτογραφίες

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι πια ίδια η Εύη Αδάμ! Το σχόλιο της αδερφής της στις νέες φωτογραφίες
Η ομοιότητα της κόρης με τη μαμά είναι πραγματικά μεγάλη!

Όπως και να το κάνουμε, τα παιδιά των διασήμων «είναι δύο φορές παιδιά σου». Πέρα από τα πλαίσια του κωμικού στοιχείου της υπόθεσης, όταν ένας / μία celebrity κάνει απογόνους, το κοινό βρίσκεται συντονισμένο για την παραμικρή λεπτομέρεια που τους αφορά. Ανάμεσα στις διάφορες ερωτήσεις που κατά καιρούς μπορεί να απασχολούν το κοινό, υπάρχει και μία που φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή των σχετικών προβληματισμών: «Μοιάζει το παιδί στην αγαπημένη celebrity;».

Στην περίπτωση της Νεφέλης Λιβιεράτου, της μεγάλης κόρης της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, τα πράγματα δε χωρούν ιδιαίτερη σκέψη. Η 22χρονη όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με τη μαμά της. Με τον μπαμπά της, ωστόσο, μοιάζει πολύ στα μάτια. Οι, δε, πρόσφατες φωτογραφίες τη δείχνουν σαν μία νεότερη εκδοχή της Αδάμ.



Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι ίδια η Εύη Αδαμ

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία απαθανατιζόταν με αγαπημένους της ανθρώπους κατά την έξοδό της για ποτό. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της, ωστόσο, δείχνουν και πόσο ίδια είναι πια με τη μαμά της, με τη διαφορά ότι η Αδάμ είναι πιο μελαχρινή από την ξανθιά κόρη της.

nefeli livieratou eui adam2
nefeli livieratou eui adam7

Το σχόλιο της Δανάης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη έχει πολύ καλή σχέση με τη μικρότερη αδερφή της, Δανάη, και πολλές φορές τις έχουμε δει να ποζάρουν μαζί στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Τα κορίτσια πηγαίνουν διακοπές και δείχνουν να περνούν καταπληκτικά με την παρέα τους. Αναμενόμενα, λοιπόν, μόλις η Δανάη είδε τις φωτογραφίες της Νεφέλης, όπως κάθε «σωστή» αδερφή, έκανε ένα αποθεωτικό σχόλιο για το θέαμα για να δείξει την αγάπη και την υποστήριξή της.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Νεφέλη αλλά και το σχόλιο της Δανάης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεφέλη Λιβιεράτου: Το τρυφερό φιλί στον σύντροφό της με τον ερχομό του 2021

Νεφέλη Λιβιεράτου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της

Νεφέλη Λιβιεράτου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της στη «μαγική» τοποθεσία