Σασμός: Ο Μαθιός έγινε ο ήρωας των κακοποιημένων γυναικών και το Twitter τον αποθέωσε

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός έγινε ο ήρωας των κακοποιημένων γυναικών και το Twitter τον αποθέωσε

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το κρητικό bachelor του Μαθιού και το όραμα της Καλλιόπης. 

Ταραχή. Αυτή είναι η μόνη λέξη για να περιγράψει την αγάπη των τηλεθεατών του Σασμού για τον Μαθιό. Και χθές έγινε το πρώτο trend στο Twitter με μία σημαντική του κίνηση αλλά και με μία νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα η οποία πρόδωσε τις εξελίξεις.

Ο θρίαμβος και το bachelor αλά κρητικά

Πολλοί ανυποψίαστοι τηλεθεατές δεν γνωρίζουν ακόμη ότι το χθεσινό ξέσπασμα του Κώστα και η χειροδικία του στην Άσπα, θα σημάνει την αρχή για αρκετά δυσάρεστα γεγονότα. Ο Μαθιός φυσικά με το που πληροφορήθηκε από την Άσπα την συμπεριφορά του, είχε μία επική σκηνή μαζί του. Το «φοράς παντελόνια εσύ που χτυπάς γυναίκες;» και το γεγονός ότι τον έδιωξε κακήν κακώς από το μαγαζί του, ήταν οι δύο κινήσεις που έκαναν το κοινό στο Twitter να τον αποθεώσει με εκατοντάδες σχόλια. Η κακοποίηση των γυναικών και οι γυναικοκτονίες είναι ένα θέμα που δεν παύει να μας κινητοποιεί και να μας αγγίζει.

Η κακοποίηση άλλωστε της Βασιλικής από τον Στεφανή από τα πρώτα επεισόδια της χρονιάς, έκανε πάντα τον Μαθιό να αντιδρά. Η αγαπημένη του έμαθε βέβαια για την υπεράσπιση της Άσπας και τον καμάρωσε δεόντως.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης ανέβασε μία φωτογραφία και μέσα σε λίγα λεπτά κυκλοφόρησε σε όλα τα fun club του Μαθιού.

To μεγάλο κρητικό γλέντι του Σασμού λίγο πριν ντυθεί γαμπρός ο Ορφέας Αυγουστίδης

Είναι ο Μαθιός ντυμένος με σαρίκι, από τον πρόγαμο, όπως γράφει στην λεζάντα. Με λίγα λόγια το bachelor του γαμπρού! Ο ίδιος είναι δίπλα στον Αστέρη, αλλά και στον υποτιθέμενο νεκρό πατέρα του. (ο ηθοποιός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης).

https://www.instagram.com/p/CewV3HmLyAR

Φυσικά αυτό θα είναι όπως καταλαβαίνετε στην φαντασία της Καλλιόπης, η οποία κλασσικά θα ζητά από τον συγχωρεμένο να καμαρώσει τον λεβέντη τους. Ωστόσο αυτός ο γάμος θα έχει εκπλήξεις. Μία σύλληψη του γαμπρού, αφού θα είναι ύποπτος για την δολοφονία του Άγγελου και ένας φόνος, εκείνος της Βασιλικής. Καμία γιορτή και χαρά στο φινάλε του Σασμού. Τουλάχιστον οι θαυμάστριες του Δημήτρη Λάλου, θα τον καμαρώσουν έστω και για λίγες στιγμές, ντυμένο ως γαμπρό.

https://www.instagram.com/p/Cewe06qFJq_