Σασμός: Η Καλλιόπη βοηθά τον Καραπάνο και βάζει σε κίνδυνο τον Μαθιό

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Καλλιόπη βοηθά τον Καραπάνο και βάζει σε κίνδυνο τον Μαθιό

Πάλι σε μπεξίματα βάζει την οικογένεια η καπετάνισσα. Οπλίζει το χέρι του Καραπάνου με απρόβλεπτες συνέπειες. 

Περίεργες αντιλήψεις έχει η καπετάννισα Σταματάκη στον Σασμό, για το αίσθημα του χρέους. Δεν λογαριάζει ποιος είναι και τι έχει κάνει ο Καραπάνος και τον βοηθά. Βάζει έτσι σε κίνδυνο όλη την οικογένεια της και τον πρωτότοκο της, τον Μαθιό.

Η αρχή του τέλους και τα μπλεξίματα

Ο Καραπάνος μετά την βοήθεια της Στέλλας, βρίσκει τον Μαθιό. Και οι δύο του χρωστούν την αθώωση του Αστέρη, αφού εκείνος βρήκε την Σεμίνα που ήταν μάρτυρας - κλειδί. Του ζητά χωρίς να του αφήνει κανένα περιθώριο αντίρρησης ή αντίδρασης, να του βρει καταφύγιο. Ο Μαθιός θα είναι η πρώτη φορά που θα φοβηθεί.

Φυσικά και δεν έχει άλλη λύση και τον πηγαίνει με μεγάλο κίνδυνο στο βουνό. Πριν από αυτό θα έχουμε και συνάντηση κορυφής. Ο Καραπάνος συναντά την Καλλιόπη. Εκείνη δεν ενδιαφέρεται ποιος είναι και τι έχει κάνει στην ζωή του. Την νοιάζει μόνο ότι βοήθησε τον Αστέρη. Του προσφέρει προστασία και μάλιστα χωρίς να υπολογίζει ότι έτσι βάζει σε κίνδυνο τον Μαθιό. Γιατί αν ανακαλύψει ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης την συμμετοχή του, δεν θα υπάρχει επιστροφή. Άλλωστε τον θεωρεί το νούμερο ένα ύποπτο και για την δολοφονία του Στεφανή. Και όταν όλα τελειώσουν με τον Καραπάνο, θα αναζητήσει ποιος τον βοήθησε και γιατί. Εκτός από καταφύγιο ο Καραπάνος, οπλίζεται με την βοήθεια των Σταματάκηδων και βρίσκεται οχυρωμένος στο βουνό.

https://www.instagram.com/p/CeY4rvYogp-

Η Αργυρώ λέει την πικρή αλήθεια

Προς το παρόν ο μόνος που δεν έχει πάρει είδηση τι συμβαίνει στην οικογένειά του, είναι ο Αστέρης. Άλλα πράγματα θα τον απασχολήσουν σε λίγο. Η Αργυρώ αφού πει στον Σταύρο όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της, θα αναγκαστεί να το εκμηστηρευτεί και στην Βασιλική. Εκείνη ωστόσο δεν θα το κρατήσει για πολύ μυστικό από τον Αστέρη. Και αυτό είναι το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση. Γιατί ο Αστέρης θα είναι τελικά η σωτηρία της Αργυρώς, αφού θα είναι ο δότης νεφρού που θα της δώσει την ζωή της πίσω ξανά.

Σασμός: Αστέρης και Μαρίνα κάνουν μία κρυφή συμμαχία για την Αργυρώ και η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη