H Blue Ivy Carter μεγάλωσε και είναι ένας mini κλώνος της Beyoncé

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Blue Ivy Carter μεγάλωσε και είναι ένας mini κλώνος της Beyoncé

Κάθε εμφάνιση της 10χρονης αποτελεί απόδειξη πως μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην διάσημη τραγουδίστρια.

Η Blue Ivy Carter είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά της Beyoncé και του συζύγου της, Jay-Z. Η 10χρονη γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 2012 στο Lenox Hill Hospital της Νέας Υόρκης και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Η μικρή Carter διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας της και μετρά αρκετά σημαντικά βραβεία στο ενεργητικό της. Η κόρη της Beyoncé και του JAY-Z έκανε το ντεμπούτο της στο Billboard Hot 100, φτάνοντας στον αριθμό 76 με το “Brown Skin Girl” από το soundtrack album της μητέρας της «The Lion King: The Gift».

Σε ηλικία 9 ετών απέσπασε το πρώτο της Grammy μαζί με την διάσημη μαμά της και έγραψε ιστορία στον θεσμό. Η Blue Ivy είχε την ευκαιρία να ραπάρει στο «Blue’s Freestyle / We Family» του Jay-Z από το άλμπουμ του 4:44 που κυκλοφόρησε το 2017.

Το 2020 επιλέχθηκε ως κεντρική αφηγήτρια του audiobook της animation ταινίας μικρού μήκους «Hair Love». Κάθε δημόσια εμφάνιση της Blue Ivy «βάζει φωτιά» στα φωτογραφικά φλας και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την 10χρονη κόρη των τραγουδιστών.

H νέα εμφάνιση της Blue Ivy Carter μαζί με τον Jay-Z

Η Blue Ivy συνόδευσε τον Jay-Z στον αγώνα του ΝΒΑ στο San Francisco το βράδυ της Δευτέρας (13.06).

https://www.instagram.com/p/CexJZS6uA1S

H κάμερα στο γήπεδο τους «συνέλαβε» να κάθονται στην μπροστινή σειρά και να έχουν μια πολύ τρυφερή στιγμή. Ο τραγουδιστής έβαλε το χέρι του γύρω από τους ώμους της Blue Ivy και έσκυψε να της χαρίσει ένα φιλί στο μάγουλο. Η 10χρονη φάνηκε να αντιδρά λίγο αμήχανα αποφεύγοντας διακριτικά το φιλί και την αγκαλιά.

Η Blue Ivy Carter έγραψε ιστορία στα Grammys 2021

Ιστορία έγραψε η κόρη της Beyonce, Blue Ivy Carter στα περσινά βραβεία Grammy καθώς μαζί με την μητέρα της κέρδισαν το βραβείο για το καλύτερο μουσικό βίντεο. Η 40χρονη τραγουδίστρια και η 10χρονη κόρη της απέσπασαν χρυσό αγαλματίδιο για το «Brown Skin Girl», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στο άλμπουμ του soundtrack της ταινίας «The Lion King: The Gift» το 2019.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε αργότερα στο Instagram μια εικόνα της Blue Ivy όπου βλέπουμε την 10χρονη να φορά ένα χρυσό πλαστικό στέμμα και να κρατάει το βραβείο της πριν βάλει σε αυτό ένα ριγέ καλαμάκι και το μετατρέψει σε κούπα. Το συγκεκριμένο βραβείο καθιστά την Blue Ivy τη δεύτερη νεότερη καλλιτέχνη που κέρδισε ποτέ Grammy. Η πρώτη ήταν η Leah Peasall που κέρδισε το 2001 σε ηλικία μόλις οκτώ ετών με το soundtrack στο «O Brother, Where Art Thou?».

Πηγή κεντρικής: getty