Η Ελένη Τσολάκη έγινε νονά ενός αγοριού- To look που συζητήθηκε

Η Ελένη Τσολάκη έγινε νονά ενός αγοριού- To look που συζητήθηκε

Η παρουσιάστρια βάφτισε τον γιο φιλικού της ζευγαριού και μας έδωσε έμπνευση για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Νονά έγινε η Ελένη Τσολάκη ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια του Open αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την βάφτιση. Η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το βαφτιστήρι της και μοιράστηκε αρκετά Instagram-stories από την εκκλησία.

H Eλένη Τσολάκη έγινε νονά- Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Η παρουσιάστρια έγινε νονά του παιδιού στενής της φίλης-συνεργάτιδας και επισφράγισε την φιλία τους με τον ωραιότερο τρόπο. Η Ελένη Τσολάκη έδειχνε πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά και λίγο αργότερα δημοσίευσε στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον βαφτισιμιό της.

«Ο όμορφος μου Κωνσταντίνος σήμερα βαφτίστηκε!!! @sofiavas_makeupartist να τον καμαρώνουμε!!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Τσολάκη έκανε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση επιλέγοντας ένα λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με φούξια ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι. Το look της ταίριαζε απόλυτα με το ντύσιμο του μικρού, ο οποίος φορούσε γήινα χρώματα, συγκεκριμένα λευκό και μπεζ.

https://www.instagram.com/p/Cev1tNeDLMf

Η επιθυμία της Ελένης Τσολάκη να γίνει μητέρα

Για την προσωπική της ζωή και το γάμο της που μετρά 4,5 χρόνια αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μανούλα, μίλησε η Ελένη Τσολάκη στον Θέμη Γεωργαντά. Η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη τα τελευταία 5 χρόνια με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα.

«Θέλω πολύ να γίνω μανούλα. Δεν είναι θέμα στόχου και προγραμματισμού αυτό είναι να είσαι και λίγο τυχερός στη ζωή να στο φέρει ο Θεός...», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: elenitsolaki