Η κόρη της Naomi Campbell έκανε τα πρώτα της βήματα- Οι τρυφερές φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η κόρη της Naomi Campbell έκανε τα πρώτα της βήματα- Οι τρυφερές φωτογραφίες

Το top model απολαμβάνει την μητρότητα και περνά ποιοτικό χρόνο με την κορούλα της.

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της βιώνει η Naomi Campbell, η οποία είναι εδώ και έναν χρόνο μια υπερήφανη μαμά. Η Βρετανίδα καλλονή τρέφει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της.

«Είναι υπέροχη. Είναι ήδη πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, κοιμάται 12 ώρες την ημέρα. Είναι καλό κορίτσι», είχε δηλώσει το 2021 στο BBC Hard Talk η Naomi Campbell για την κόρη της.

Το τρυφερό post της Naomi Campbell με την κόρη της

Τα πρώτα της βήματα κάνει η κόρη του 52χρονου top model και εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Νaomi Campbell δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες μαζί με την 13μηνών κόρη της όπου περπατούν χέρι-χέρι σε ένα πάρκο με φόντο μια υπέροχη λίμνη. Ντυμένες με casual διάθεση, μαμά και κόρη απολαμβάνουν τον ήλιο και το μαγευτικό τοπίο.

«Η αγάπη μου. Ο χτύπος της καρδιάς μου. Τα πρώτα της βήματα», έγραψε η Naomi Campbell στη λεζάντα του post.

https://www.instagram.com/p/CetWM1LsPm5

O ερχομός της κόρης της

Η Βρετανίδα καλλονή αιφνιδίασε τους πάντες τον Μάιο του 2021 ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα του Fashion Week της Νέας Υόρκης, όπου δεν διακρινόταν ίχνος εγκυμοσύνης.

Σε φωτογράφιση-συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα στη Βρετανική Vogue το διάσημο μοντέλο τόνισε: «Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννησή της. Άγνωστη παραμένει μέχρι και σήμερα η ταυτότητα του πατέρα της κόρης της. Το διάσημο μοντέλο ανέφερε ότι θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στο επόμενο βιβλίο της που θα ξεκινήσει να γράφει σύντομα.

«Μία όμορφη μικρή ευλογία με διάλεξε να είμαι η μητέρα της. Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή που αυτή η ευγενική ψυχή είναι στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω τον δεσμό ζωής που τώρα μοιράζομαι με σένα άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη», έγραψε η Naomi Campbell τον Μάιο.

https://www.instagram.com/p/CZ9x5nyMIL-

Πηγή κεντρικής: naomi