Καταλαβαίνουμε όσο τίποτα τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου αλλά θέλουμε να αλλάξει

Πατούλια Κατερίνα
Καταλαβαίνουμε όσο τίποτα τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου αλλά θέλουμε να αλλάξει

Κατερίνα, σε νιώθουμε, σε υποστηρίζουμε, σε καταλαβαίνουμε αλλά θέλουμε να αλλάξεις.

Η φετινή χρονιά, ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου γεμάτη αλλαγές και ανατροπές. Σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, το χτίσιμο μιας ζώνης αρκετά αδύναμης στον Alpha, ένας χωρισμός, η απόφαση για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων της, η απόφαση να αλλάξει σπίτι, δεν τις λες και λίγες τις αλλαγές για έναν Ταύρο του Μαΐου όπως η Κατερίνα.

Κι όμως στις αλλαγές αυτές, η Καινούργιου κατάφερε να βγει νικήτρια.

Στην πρωινή ζώνη, ειδικά μετά την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, η Super Κατερίνα ανέβασε τα ποσοστά της και κατάφερε να πιάνει την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης τις περισσότερες ημέρες. Ινσταγκραμικά η δύναμη της Καινούργιου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, με τα ρούχα και αξεσουάρ που προτιμά να γίνονται sold out μέσα σε λίγες ώρες. Ο χωρισμός του Νοεμβρίου φαίνεται πια να αποτελεί παρελθόν και η Καινούργιου απολαμβάνει πια ταξίδια στο εξωτερικό παρέα με τις κολλητές της, ανάμεσά τους και η Δανάη Παππά. Το νέο σπίτι έχει βοηθήσει την Καινούργιου να μπει σε μια διαδικασία αλλαγής και στον χώρο της, αναδιοργανώνοντας διακοσμητικά, λουλούδια και τη νέα της ντουλάπα. Υπάρχει όμως ένα αλλά κι ένα γιατί.

Πιστεύω ακράδαντα στην ειλικρίνεια της Καινούργιου, στον αυθορμητισμό της και στην αλήθεια της ως παρουσιάστρια.

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Φαίνεται από μακριά η Κατερίνα κι όταν έχει νεύρα, κι όταν ενθουσιάζεται, κι όταν κλαίει στον αέρα όπως και σήμερα. Και τα δάκρυά της αυτά για το παράπονο πως αλλιώς είχε σκεφτεί ότι θα είναι στην προσωπική της ζωή κι αλλιώς η ίδια η ζωή τα έφερε, τα καταλαβαίνουμε και τα νιώθουμε απόλυτα.

Αλλά δεν την θέλουμε έτσι. Κατερίνα, θέλουμε να αλλάξεις.

Kι όχι μόνο να είσαι δυνατή, αλλά να κάνεις delete στα αρνητικά, σχόλια και παρατηρήσεις αλλά να επικεντρωθείς στο θετικό: Σε όσα έχεις!

Να γίνεις αυτό που και στο ξεκίνημα της σεζόν, όσο ζούσες εκείνο το δύσκολο χωρισμό, σου είπε ο Αντρέας Μικρούτσικος να κάνεις, να είσαι περήφανη και δυνατή:

«Στα προσωπικά έχω αντιρρήσεις. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική κι όχι να βλέπω όπως με ενημερώνουν πως γράφεις. Έχεις μια θλίψη και ένα ικετευτικό. Όχι! Είσαι χαρά θεού, είσαι μία, είσαι έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι, ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα, άλλον πρέπει να κλαίμε», είχε πει ο Μικρούτσικος τότε κι εμείς προσυπογράφουμε σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CewDBc9oyDP