Η πληρωμένη απάντηση της Μαρίας Αντωνά στους επικριτές του Άρη Σοϊλέδη

Η πληρωμένη απάντηση της Μαρίας Αντωνά στους επικριτές του Άρη Σοϊλέδη

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη τον υπερασπίζεται μέχρι τέλους.

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, και παρόλο που έχει μια μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών με το μέρος του, υπάρχουν κι εκείνοι που... αγαπούν να τον μισούν. Και μιας κι εκείνος βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, εκείνη που εισπράττει όλα τα αρνητικά και υβριστικά σχόλια εναντίον του είναι η επί χρόνια σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία στέκεται βράχος στο πλευρό του όλους αυτούς τους μήνες που ο Άρης βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης και τον υπερασπίζεται με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να απαντήσει μέσα από μερικά Insta stories σε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/CZc4T9KoJ1C

Survivor: O αγώνας που κάνει η Μαρία Αντωνά για να παραμείνει ο Άρης Σοϊλέδης έφτασε ως την Τουρκία

Η αιχμηρή απάντηση της Μαρίας Αντωνά στους επικριτές του Άρη Σοϊλέδη

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν μπαίνω σε μια διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια, σε ύβρεις, σε πράγματα τα οποία λέγονται και γράφονται σε προφίλ, δεξιά και αριστερά. Αλήθεια σας το λέω, πραγματικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Γιατί δεν έχω κάτι τέτοιο μέσα μου. Ο καθένας εξωτερικεύει στα social media του και τις απόψεις του με βάση αυτό τα οποία έχει μέσα του. Εγώ δεν έχω τέτοια πράγματα μέσα μου. Άλλωστε, 20 μέρες έμειναν για να βγει ο Άρης και να απαντήσει επιτέλους σε πάρα πολλούς εκεί έξω. Να απαντήσει σε σχέση με όλα αυτά τα σχόλια τα οποία έχει δεχτεί για τα πάντα. Σας ευχαριστώ. Μένω στην αγάπη σας και στο γεγονός ότι ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Και συνέχισε:

«Και ο μόνος λόγος για τον οποίο τονίζω ότι ο Άρης είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Δεν χρειάστηκε να “χρυσώσει” κανενός το χάπι. Πάντα ήταν ειλικρινής. Έλεγε αυτά τα οποία έπρεπε να πει μπροστά τους, straight, χωρίς να λειτουργήσει υπόγεια. Ποτέ δεν κοίταξε να χαλάσει κανενός το όνομα, όπως έκαναν πάρα πολλοί παίκτες εκεί μέσα. Οι οποίοι κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης, ήταν να μεταφέρουν πώς μπορούν να χαλάσουν και να αμαυρώσουν κι άλλο την εικόνα του Άρη».

Ολοκληρώνοντας τα Insta stories της, η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορώ και εγώ να βγω και να πω δημόσια. Να μοιραστώ μαζί σας χιλιάδες πράγματα που μπορεί και να μην τα γνωρίζετε καν. Αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται και δεν το έχει ανάγκη ο Άρης. Γιατί ο Άρης βασίζεται στα δικά του πόδια και είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά. Σε ένα project για το οποίο κρίνεσαι για την αγωνιστικότητά σου και για το κομμάτι της επιβίωσης. Αυτά».

https://www.instagram.com/p/CY_3tk-oY3Z

Η «χολιγουντιανή» πρόταση γάμου από τον Άρη Σοϊλέδη στη Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φαίνεται πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο. Τον περασμένο Μάρτιο, η Μαρία Αντωνά περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της, η οποία μάλιστα είχε «χολιγουντιανές» προδιαγραφές.

«Ναι, μου έχει κάνει. Είχα μείνει speechless. Το πήρα, όμως, το δαχτυλίδι. «Ναι» είπα. Δε χρειάστηκε, βέβαια, να το πω. Το ένιωσα. Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ξέρεις, πολλές φορές, μπορεί να καθόμασταν στον καναπέ, να βλέπαμε ταινίες και πάντα μου έλεγε ‘Άμα σου κάνω πρόταση γάμου, τι θα πεις;’ Και του έλεγα ‘Το συζητάμε; Κάντο μου και θα δούμε’», άρχισε να λέει η Αντωνά για να περιγράψει τη συναισθηματική φόρτιση στην οποία βρισκόταν. Έπειτα, όμως, περιέγραψε ακριβώς πώς έγινε η πρόταση.

«Η πρόταση γάμου ήταν να γίνει στο εξωτερικό, αλλά λόγω του ότι είχαμε όλα αυτά τα θέματα με τον κορωνοϊό, δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε. Οπότε, οργάνωσε ένα boat event, το οποίο έγινε σε ένα σκάφος Νότια κάτω κοντά στο Σ.Ε.Φ., όπου ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους και να μιλήσει με κάποιους μάνατζερ για δουλειά. Βέβαια, εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα έχω να σου πω, αλλά, μέχρι κι εκεί που έφτασα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. Ο Άρης έχει ένα πράγμα, το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι: Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πουν ψέματα. Δηλαδή, το αντιλαμβάνεσαι κατευθείαν, από τα μάτια του, από τις κινήσεις του, οπότε είναι ανοιχτό βιβλίο. Μετά, ανεβήκαμε στο σκάφος. Είχε έναν σαξοφωνίστα, ο οποίος έπαιζε μουσική. Αυτός ερχοταν μαζί μας. Με το που βγήκαμε από το αυτοκίνητο, μου είχε δέσει τα μάτια, με πήρε με το χεράκι, με πήγε μπροστά. Το μόνο που δεν είχα καταλάβει είναι το πώς θα έρθει το δαχτυλίδι, το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone από τον ουρανό, έκοψε το συρματάκι, άνοιξε το κουτάκι και μου το έδωσε. Είναι πολύ ρομαντικός», είπε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός.

Πηγή φωτογραφιών: maria_antwna