Survivor: O αγώνας που κάνει η Μαρία Αντωνά για να παραμείνει ο Άρης Σοϊλέδης έφτασε ως την Τουρκία

Survivor: O αγώνας που κάνει η Μαρία Αντωνά για να παραμείνει ο Άρης Σοϊλέδης έφτασε ως την Τουρκία

Άρης, Κωνσταντίνος, Ασημίνα και Απόστολος Ρουβάς διεκδικούν την παραμονή τους στο Survivor.

Βαδίζουμε ήδη στον πέμπτο μήνα του Survivor και η υπόδειξη του Άρη Σοϊλέδη ως ένα από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, έχει οδηγήσει την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά να κάνει πραγματικό αγώνα για να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Oι τέσσερις υποψήφιοι

Τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα περιμένουν να ακούσουν τα αποτελέσματα του τηλεοπτικού κοινού για να εξασφαλίσουν μια θέση στο Survivor. Μετά τη χτεσινή ήττα των Μπλε, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας. Σου θυμίζουμε πως για τους Κόκκινους, την ατομική ασυλία είχε εξασφαλίσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Από την κάλπη των Κόκκινων, υποψήφια προς αποχώρηση ήταν από την Κυριακή η Ασημίνα ενώ από την κάλπη των Μπλε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Τάκης έδωσε ως υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη ενώ η Ναυσικά πρότεινε τον Απόστολο Ρουβά.

Η ποινή του Σοϊλέδη για επικοινωνία με τη Μαρία Αντωνά

«Χθες δικαιώθηκε για ακόμη μία φορά έστω και λίγο μακροπρόθεσμα ειχα το σθένος να αντισταθώ απέναντί τους. Έλαμψε η αλήθεια. Σοϊλέδη έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε ίσοι ο ένας απέναντι στον άλλο. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που έκανε είναι να έχεις επικοινωνία με το τηλέφωνο κάποιου που έχεις βρει για να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και σου είπε η κοπέλα σου Άρη ότι βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και είπε για τη Σοφιάννα. Ας μην τα έκανες αυτά που έκανες με τη Σοφιάνα την κολλητή σου να μην τα έλεγε αυτά που πήρε χαμπάρι ο Εμμανουήλ», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης πριν μερικές ημέρες και με την ατομική ασυλία κατάφερε τελικά να στείλει τον Άρη στον τάκο.

Ό Σοϊλέδης, τιμωρήθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα από την παραγωγή για την παράνομη επικοινωνία που είχε εντός του παιχνδιού.

Αγώνας της Αντωνά για να παραμείνει ο Άρης

Η Μαρία Αντωνά, η αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη έχει καταφέρει με ένα κύμα από posts διασήμων και πρώην παικτών του Survivor, να συσπειρώσει το κοινό και να υποστηρίξουν όλοι την παραμονή του Σοϊλέδη.

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Πάνος Καλλίδης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ήταν μόνο μερικοί από τους celebs που στήριξαν τον Άρη. Και όχι μόνο, στόρις ήρθαν και από Τούρκους παίκτες του Survivor όπως ο Bora Edin, που ζητούν από το κοινό να στηρίξει τον Σοϊλέδη.

Δες όλα τα stories στήριξης παρακάτω

Στήριξη του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα

Την κοπέλα του με story στήριξε και ο Χρήστος Δάντης, γράφοντας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου:

«Και μόνο που σε χτυπούν τη στιγμή που έχεις πληγωθεί, μαζί σου μέχρι τέλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

280462806_340177831358325_7351838535650261101_n.jpg