Χρόνια πολλά Beyoncé

Χρόνια πολλά Beyoncé

Δεν γιορτάζει μόνο το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της αλλά και τα τριακοστά γενέθλιά της το Destiny's child με το οποίο ο χρόνος έχει υπάρξει ιδιαίτερα φιλικός.

Είναι το κορίτσι που έκανε τις καμπύλες (και το σώμα κλεψύδρα) να φαντάζει ως η μόνη λογική επιλογή για μια single ή μη lady. Τώρα που οι καμπύλες των διάσημων οπισθίων της, των χυτών της ποδιών και του πλούσιου στήθους της έρχονται να συμπληρωθούν από μια κοιλίτσα που φουσκώνει και μέσα της μεγαλώνει ο καρπός της αγάπης της με τον σύζυγό της Jay Z έφτασε η στιγμή να θυμηθούμε κάποιες από τις εμφανίσεις της στα 14 περίπου χρόνια της καριέρας της. Μιας καριέρας που συμπεριλαμβάνει κινηματογραφικές ταινίες, έναν οίκο ρούχων υψηλής ραπτικής, αρώματα και, φυσικά, σούπερ επιτυχημένα άλμπουμ solo αλλά και με το συγκρότημα Destiny's Child με το οποίο ξεκίνησε, αμέτρητα βραβεία και ένα alter ego επί σκηνής, την ατρόμητη Sasha Fierce που της δίνει θάρρος να ξεχάσει τις όποιες ντροπές της και να τα δώσει όλα στα live της.

Η Beyonce έγινε τριάντα χρονών χθες, στις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά ο χρόνος που περνάει μόνο πιο όμορφη την έχει κάνει. Στην ωριμότερη και ευτυχέστερη περίοδο της ζωής της είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Είτε μέσα στις εντυπωσιακές House of Dereon τουαλέτες που σχεδιάζει η μαμά της και προμοτάρει η κόρη που είναι και συνιδιοκτήτρια του οίκου, είτε με τα αποκαλυπτικά κορμάκια στα οποία μας έχει συνηθίσει, είτε με ένα τζιν και λευκό t-shirt η Beyoncé Giselle Knowles διατηρεί αυτό το ιδιαίτερο μείγμα γλυκύτητας, sexyness και γοητείας το οποίο κάνει ακαταμάχητη τη σοκολατένια καλλονή με την κρυστάλλινη φωνή. Ο Jay Z είναι ο τυχερός που την χαίρεται και, σε λίγο, θα απολαμβάνει τις χαρές και του καρπού του έρωτά τους που μεγαλώνει μέσα στην αγαπημένη του.