Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε τον πατέρα της πριν από 19 χρόνια αλλά τον σκέφτεται κάθε μέρα

Ιωάννα Τζανή
Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε τον πατέρα της πριν από 19 χρόνια αλλά τον σκέφτεται κάθε μέρα

Η ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα που πρέπει να διαβάσεις.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι μια γυναίκα που έχει περάσει πολλά, αλλά ποτέ δεν χάνει το χαμόγελο και την αισιοδοξία της. Το ατύχημα με το σκάφος που την οδήγησε σε ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου της στο δεξί χέρι, ο θάνατος της πολυαγαπημένης ανιψιάς της Αναστασίας, αλλά και το γεγονός ότι έχασε τον μπαμπά της σε μικρή ηλικία, είναι μερικά από εκείνα που την έχουν στιγματίσει, αλλά παράλληλα την έχουν κάνει πιο δυνατή.

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα που ήταν χθες (19/6), η αθλήτρια θέλησε να κάνει ένα post για να τιμήσει τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το 2003 λόγω προβλημάτων υγείας.

Έρρικα Πρεζεράκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το τραυματισμένο της χέρι (videos + photos)

Το συγκινητικό post της Έρρικας Πρεζεράκου

Η Έρρικα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα της, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Μπαμπά μου σήμερα, δεν θα σου πω χρόνια πολλά, ίσως γιατί σε σκέφτομαι και σε γιορτάζω μέσα μου κάθε μέρα. Θα ήθελα όμως, να πω χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που είχαν ως μπαμπάδες μεγάλες προκλήσεις στη ζωή τους. Μπαμπάδες με παιδιά στον αλκοολισμό, παιδιά στη φυλακή, παιδιά στα ναρκωτικά, παιδιά με διάφορα θέματα υγείας, απώλειες παιδιών… Σε όλους εσάς που το συναίσθημα του είμαι γονιός, πήρε πολλές άλλες διαστάσεις. Σας εύχομαι να έχετε πολύ φως σε όσα κάνετε. Καλό μεσημέρι ηλιόλουστοι φίλοι μου. Πολύ σας αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, με τα σχόλια συμπαράστασης να διαδέχονται το ένα το άλλο.

https://www.instagram.com/p/Ce-2bK_MUac

«Αισθανόμουν ήδη δυο χρόνια πριν ότι φεύγει ο πατέρας μου»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της και αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της και το πώς το βιώνει, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε πει:

«Μπορεί να μου πάρει και χρόνο για να το ξεπεράσω. Φαντάσου ότι στην κηδεία του μπαμπά μου δεν έκλαψα δευτερόλεπτο και ξεκίνησα να τον πενθώ 3 χρόνια μετά! Άρχισα να κλαίω μια μέρα με ένα τραγούδι της Aguilera, το |"Heart" που είχε γράψει για τον μπαμπά της και λέω "ώπα, γιατί κλαίω;". Τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι πενθούσα για την απώλεια του πατέρα μου», είχε αναφέρει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η αθλήτρια είχε αναφέρει: «Δεν το βιώνω έτσι, ότι δηλαδή μου λείπει. Θεωρώ ότι η απώλεια ενός γονιού είναι ένας τεράστιος απογαλακτισμός και όλοι επαναπροσδιορίζουμε μετά τη ζωή μας. Εγώ αισθανόμουν ήδη δυο χρόνια πριν ότι φεύγει. Είχε προβλήματα υγείας»

Πηγή φωτογραφιών: @errika_prezerakou