Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ομοιότητα με τον μπαμπά του Βασίλη και το δέσιμο με την οικογένειά του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ομοιότητα με τον μπαμπά του Βασίλη και το δέσιμο με την οικογένειά του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στα καλύτερά του είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφού ξεκίνησε επιτυχώς την καλοκαιρινή του περιοδεία μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα (19.06) θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση-αφιέρωση στον αγαπημένο του μπαμπά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία μέσα από το γήπεδο όπου ποζάρει με τον «Kill Bill» του, τον μπαμπά του, Βασίλη Αργυρό.

1655709699371-943470234-argiros1.jpg

Η σχέση του τραγουδιστή με τα δίδυμα αδέλφια του

argiros2.jpg

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του (Παύλος και Κατερίνα), είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στις 21 Μαΐου του 1986. Η γέννησή τους ήταν το πρώτο θέμα εκείνες τις ημέρες στον Τύπο αφού δεν είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στη χώρα μας.

«Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής.

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του. Ο αδελφός του Παύλος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα ενώ η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της όπου εργάζεται ως δικηγόρος. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρέφει μεγάλη αδυναμία και στους δύο και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί τους. Σύντομα ο Παύλος Αργυρός θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Άννα-Μαρία και ο Κωνσταντίνος θα είναι πια ο μοναδικός εργένης της οικογενείας.

Η επιθυμία του Κωνσταντίνου Αργυρού να αποκτήσει ένα παιδί

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης είχε παραχωρήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο «Mega Star» πριν μερικές εβδομάδες. O δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά.

«Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos