Πέγκυ Ζήνα: Οι αλλαγές που βίωσε μετά τον ερχομό της κόρης της και η αιχμηρή απάντηση στον Light

Ιωάννα Τζανή
Πέγκυ Ζήνα: Οι αλλαγές που βίωσε μετά τον ερχομό της κόρης της και η αιχμηρή απάντηση στον Light

Οι τραγουδίστριες που προτιμά να ακούει η 10χρονη κόρη της Ηλέκτρα και οι αλλαγές που έκανε όσον αφορά στα επαγγελματικά της βήματα.

Η Πέγκυ Ζήνα δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει, δεν «μασάει» τα λόγια της, είναι ευθύς και ειλικρινής και δεν διστάζει να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, όσο άβολη κι αν είναι.

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τον Τάσο Μπιμπισίδη για το αν αγχώνεται για την εξωτερική της εμφάνιση όσο μεγαλώνει, για την καριέρα της και τις αλλαγές που έκανε μετά τον ερχομό της κόρης της Ηλέκτρας, αλλά και για τη μουσική που προτιμά να ακούει η 10χρονη, η οποία δεν είναι μεγάλη φαν όλων των τραγουδιών της μαμάς της - και η Πέγκυ δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό!

https://www.instagram.com/p/CUx7KJ8KXW0

Πέγκυ Ζήνα: Το μεγάλο παράπονο, τα κλάματα και η αποκάλυψη για την κόρη της Ηλέκτρα

«Είναι μάταιο να προσπαθείς να μοιάζεις 20 χρόνων»

Αναφερόμενη στην εξωτερική της εμφάνιση και στο αν αγχώνεται όσο περνούν τα χρόνια, η Πέγκυ Ζήνα είπε: «Έχω αγωνία για την εικόνα μου όσο μεγαλώνω, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Θέλω στην ηλικία μου να μεγαλώνω όμορφα αλλά δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να με αλλάξω ή να προσπαθήσω να με κάνω 20. Το θεωρώ μάταιο».

Οι αλλαγές στη νοοτροπία και τα επαγγελματικά της βήματα μετά τη γέννηση της κόρης της Ηλέκτρας

Όσο για το αγχώνεται για τα views και το αν θα παίζουν στο ραδιόφωνο τα τραγούδια της, η 47χρονη απάντησε: «Για εμένα πια η επιτυχία έχει να κάνει με τη διαχρονικότητα. Γιατί μεγάλες επιτυχίες έχω κάνει, δόξα τω Θεώ. Και πλατινένιους δίσκους έχω κάνει, και χώρους έχω γεμίσει... Αυτό που μετράμε πια τη μουσική ανάλογα με το αν παίζει στα ραδιόφωνα ή αν έχουμε views, έχω φύγει από αυτή την αγωνία».

Και πρόσθεσε:

«Αυτό άλλαξε μετά τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Μητροπάνο και με τον ερχομό της κόρης μου. Όταν γίνεσαι γονιός αρχίζεις πια και σκέφτεσαι διπλά τα επαγγελματικά σου βήματα. Γιατί πια έχεις να δώσεις λόγο κάπου. Πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας γιατί πολλές φορές αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ξέρω ότι αν πω ένα τραγούδι με πολύ προκλητικό στίχο, και μόνο που θα κάνει τόση εντύπωση θα ακουστεί πάρα πολύ. Ε, δεν θα το κάνω. Ούτε θα βγω ημίγυμνη στην Ομόνοια επειδή ξέρω ότι θα τρέξουν όλα τα κανάλια. Προσέχω γιατί μετά η Ηλέκτρα μπορεί να μην είναι τόσο περήφανη για μένα».

Η μουσική που ακούει η 10χρονη Ηλέκτρα

«Εμείς που έχουμε ζήσει τις μεγάλες επιτυχίες, ας δώσουμε και λίγο χώρο στους νέους. Δεν τσαντίζομαι δηλαδή που η κόρη μου δεν ακούει αποκλειστικά εμένα γιατί θεωρεί τα περισσότερά μου τραγούδια λίγο πιο σοβαρά, λίγο πιο θλιμμένα. Της αρέσουν μόνο τα πιο ελαφρά μου. Ακούει κυρίως Ζόζεφιν, Φουρέιρα, το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου με τον Ράμμο...», ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα.

Η αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του Light

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε σε όσα δήλωσε ο Light για την τραπ μουσική.

Όταν ερωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε ο τράπερ σχετικά με το είδος μουσικής που ερμηνεύει εκείνη και άλλες τραγουδίστριες, όπως η Καίτη Γαρμπή και η Madonna, η Πέγκυ Ζήνα ξεκαθάρισε πριν απαντήσει στην ερώτηση ότι ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, «για να μην τα μπερδεύουμε», όπως τόνισε.

«Ευχαριστούμε για την επιλογή, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Madonna σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Ευχαριστούμε πολύ. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του. Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το είδος, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτή η μουσική, αυτό το είδος και δεν είμαι αρνητική σε οτιδήποτε είναι της μόδας», είπε η τραγουδίστρια.

Πηγή φωτογραφιών: @peggyzina_official