Είπε το ναι! Η Άννα Πρέλεβιτς αρραβωνιάστηκε τον Νικήτα Νομικό και μας δείχνει το μονόπετρο

Είπε το ναι! Η Άννα Πρέλεβιτς αρραβωνιάστηκε τον Νικήτα Νομικό και μας δείχνει το μονόπετρο

Το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει βρει το άλλο της μισό και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός (αδερφός της Δούκισσας Νομικού) είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το μοντέλο και ο αγαπημένος της είναι σε σχέση τον τελευταίο 1,5χρόνο και παραμένουν full ερωτευμένοι.

Αρραβωνιάστηκαν πριν έναν μήνα- μας το αποκάλυψαν σήμερα

Με ένα post στο Instagram, η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε και το μονόπετρο και τον αρραβώνα με τον Νικήτα Νομικό στον οποίο είπε το μεγάλο ναι, πριν ένα μήνα!

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι!

Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου!

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου!

Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos ... I love you to the moon and back!

Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», έγραψε η Άννα.

https://www.instagram.com/p/CfEhcmTq5If

H αποκάλυψη για την γνωριμία τους

Η εστεμμένη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματοποιεί συχνά Q&A με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθούς της. Πριν λίγα 24ωρα η Άννα Πρέλεβιτς έλυσε τις απορίες των θαυμαστών της οι οποίοι την ρώτησαν μεταξύ άλλων πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό.

1655810069779-511815675-prelevic3.jpg

«Όχι δεν γνωριζόμασταν από πριν! Είναι τέλεια ιστορία, κάποια στιγμή όταν έχω περισσότερο χρόνο θα σας την πω», ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς.

1655810130676-994443900-prelevic4.jpg

Λίγο αργότερα το μοντέλο-παρουσιάστρια απάντησε σε μια ακόμη ερώτηση, αποκαλύπτοντάς μας τα αισθήματα που τρέφει για τον αγαπημένο της.

«Είναι διαμάντι σε όλα (ο Νικήτας) αυτό το αγόρι, #luckyme. Επίσης ξέρετε πόσο δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες, αυτή η φώτο είναι τυχαία λήψη των 2 μας γιατί έβγαζα τον εαυτό μου selfie», έγραψε το διάσημο μοντέλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η επισημοποίηση της σχέσης τους

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσα από ένα παθιασμένο Instagram post.

«Πάντα ήθελα να βγάλω μια τέτοια φωτό με το αγόρι μου. Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα στο ίνσταγκραμ. Κάτι άλλαξε. Πόσο χαίρομαι που στο προφίλ μου πλέον ύπαρχουν και αυτές οι εικόνες», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Άννα Πρέλεβιτς δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι είχε απολαύσει στο έπακρο τις καλοκαιρινές του διακοπές και έβγαλε υπέροχες φωτογραφίες.

Εμείς θα πούμε, με το καλό!

https://www.instagram.com/p/CUUjgt4IHkj

Πηγή κεντρικής: annaprelevic