Η Μαρία Σάκκαρη έχασε ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα-Το συγκινητικό post της μαμάς της

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα-Το συγκινητικό post της μαμάς της

Η νεαρή πρωταθλήτρια του tennis βιώνει εδώ και λίγες ώρες μια πολύ μεγάλη απώλεια.

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός ήρθε για να ταράξει την Μαρία Σάκκαρη και την οικογένειά της. Η πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης έχασε τον πολυαγαπημένο της παππού, Δημήτρης Κανελλόπουλο, πρωταθλητή στο τέννις και προπονητή.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητής του tennis, με συμμετοχές σε μεγάλα τουρνουά. Η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη καθώς και η ίδια αγάπησαν το άθλημα μέσα από εκείνον. Η νεαρή πρωταθλήτρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στον παππού της και στο πόσο εκείνος συνέβαλε στην τεράστια καριέρα της, αφού εκείνος έκανε και τις προπονήσεις της όταν ήταν ακόμη παιδί.

Ο παππούς της Μαρίας Σάκκαρη δεν ανήκε στους εύπορους της µεταπολεµικής περιόδου που είχαν το προνόµιο να ασχολούνται µε το tennis, ωστόσο λάτρευε το άθλημα. Εργαζόταν αρχικά ως ball boy και συντηρητής στον ιστορικό Όµιλο Αθηνών.

kalogeropoulos.jpg

To συγκινητικό post της Αγγελικής Κανελλοπούλου

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

«Αγαπημένε μου μπαμπάκα. Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και τεράστιος προπονητής του τένις. Θα είσαι πάντα μέσα μου και μαζί μου. Μαζί μας. Καλό ταξίδι!!!», έγραψε εμφανώς συγκινημένη η Αγγελική Κανελλοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CBsZQwKJ5pm

«Πάµε στη Μαρία, τώρα. Έρχεται µια µέρα η, µητέρα πλέον, Αγγελική και µου λέει: Η Μαρία ξεκίνησε τένις και παίζει ωραία. Μπλέξαµε πάλι, σκέφτοµαι… Με τα πολλά, µε πείθει να έρθει να τη δω. Μόλις τη βλέπω, παθαίνω. Την προπόνησα για 6 χρόνια. Είχε εξυπνάδα, αντοχή, καλή κατασκευή σωµατική, δεχτικότητα. Το πρόγραµµα των αγώνων το ρύθµιζε από την αρχή η Αγγελική, µ’ ένα κλικ στον υπολογιστή, πλέον… Εγώ µόνο προπονούσα. Πάµε στο πρώτο τουρνουά στη Λαµία, και πάει τελικό. Έτσι ξεκίνησε το αγωνιστικό κοµµάτι για τη Μαρία. Από τότε παίζει κυρίως στο εξωτερικό. Εγώ είµαι προληπτικός και δεν την αφήνω να πάει ποτέ στην κλήρωση. Δεν πήγα ποτέ ούτε για µένα, ούτε για την Αγγελική. Μια φορά που δε µε άκουσε η Μαρία, στο Μαρόκο, και πήγε στην κλήρωση, πέτυχε το Νο1!», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κανελλόπουλος για την πολυαγαπημένη του εγγονή.

Πηγή κεντρικής: mariasakkari