Χωρίς «Hangover» αυτή τη φορά: Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε νονός στην Κρήτη

Χωρίς «Hangover» αυτή τη φορά: Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε νονός στην Κρήτη
Invision AP Photo

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός βάφτισε την ανιψιά του και το μυστήριο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (26/6) στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά.

Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Ζακ Γαλιφιανάκης εκτόξευσε τη φήμη του ως Άλαν Γκάρνερ στην πασίγνωστη κωμωδία «The Hangover», κερδίζοντας ανάμεσα σε άλλα, και ένα MTV Movie Award καλύτερου κωμικού ηθοποιού.

Με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο 52χρονος σήμερα Ζακ Γαλιφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, που ζούσε μέχρι πρότινος στο Λος Άντζελες και που πρόσφατα αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στον Καναδά και να ζήσουν απλά, λιτά και απέριττα σε μία αγροικία.

Στα πιο πρόσφατα νέα του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού, στην Κρήτη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες για τη βάπτιση της ανιψιάς του στην οποία ο ίδιος ήταν ο νονός. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (26/6) στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά και φωτογραφίες από την τελετή εξασφάλισε το neakriti.gr. Το κοριτσάκι, που πήρε το όνομα Κατερίνα, είναι παιδί του πρώτου του ξαδέρφου.

1656341842246-653898243-Untitled.png

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κωμικός ηθοποιός επισκέπτεται την χώρα μας πολύ σπάνια, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην Κρήτη όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών.

Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη βραχύβια κωμική σειρά Boston Common το 1996-1997. Το 2001 εμφανίστηκε στο Comedy Central Presents. Το 2002 ήταν οικοδεσπότης του τοκ σόου του VH1, με τίτλο «Late World with Zach». Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έπαιξε το ρόλο του Άλαν Γκάρνερ στην επιτυχημένη κωμωδία «The Hangover» και κέρδισε ένα MTV Movie Award για καλύτερο κωμικό.