Άγριες Μέλισσες: H Μυρσίνη ανακαλύπτει το τρίτο της εγγόνι λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: H Μυρσίνη ανακαλύπτει το τρίτο της εγγόνι λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Η κυρία Σεβαστού σε μία επική σκηνή και τσακωμό με την Αγορίτσα στην προσπάθειά της να δει από κοντά το χαμένο παιδί του Σέργιου. 

Η ιστορία στις Άγριες Μέλισσες γυρνά στην αρχή. Η μυστική ζωή του μεγαλύτερου γιου των Σεβαστών, Σέργιου, βγαίνει στο φως και η Μυρσίνη ανακαλύπτει το χαμένο της εγγόνι. Το τρίτο κατά σειρά μετά τον Σέργιο junior του Νικηφόρου και εκείνο που αναμένουμε από τον Κωνσταντή και την Δρόσω. Αυτό όμως θα γκρεμίσει τον κόσμο της. Είναι το πρώτο χτύπημα που δέχεται πριν φύγει από την ζωή. Ανάμεσα στις αποκαλύψεις, ετοιμαστείτε για μία επική σκηνή τσακωμού και χειροδικίας με την αγαπημένη της Αγορίτσα.

Τα μυστικά της αποθήκης στο φως

Ο Δούκας σε μία κρίση καλοσύνης χθες, προσπάθησε να επισκευάσει την κούνια των παιδιών του για να την δωρίσει στον γιο του Κωνσταντή για τον γάμο του. Σε αυτή την ξεχασμένη αποθήκη των Σεβαστών - που μόνο η Ανέτ είχε τολμήσει να ανοίξει - βρίσκει τυχαία η Μυρσίνη ένα γράμμα. Το οποίο αποκαλύπτει πως ο Σέργιος είχε βιάσει μία κοπέλα από το διπλανό χωριό, η οποία έγινε μητέρα. Δεν φαντάζεστε το σοκ που θα υποστεί. Ο αγαπημένος της Σέργιος δεν ήταν αυτός που νόμιζε. Της τα είχε πει η Δρόσω, αλλά εκείνη δεν την άκουσε. Και που είναι αυτό το παιδί;

Η κυρία Σεβαστού προσπαθεί να μάθει στοιχεία. Η Αγορίτσα που θα βρεθεί στο δρόμο της, επιβεβαιώνει πως είναι αλήθεια, μία πικρή αλήθεια που γνωρίζουν όλοι στο διπλανό χωριό. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και η καταπιεσμένη τόσα χρόνια Αγορίτσα, ξεκινά μαζί της έναν τρικούβερτο καυγά. Για την ακρίβεια, μαλλιοτράβηγμα.

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο μυστικό του φινάλε με Θεοδοσία και Μιλτιάδη σε δύο συγκινητικές σκηνές

Η Μυρσίνη θα κάνει μία απόπειρα να γνωρίσει την μητέρα του παιδιού και θα δει τον εγγονό της. Εκεί σταματά η επαφή τους. Εξάλλου θα την προλάβουν οι εξελίξεις. Η δραπέτευση του Ακύλα, σημάνει συναγερμό και ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη και τους άντρες του, κινητοποιούν το Διαφάνι για να προστατευτούν. Μία μαύρη νύχτα στο Διαφάνι.

https://www.instagram.com/p/CfTPCrnJ-NM

Η κυρία Σεβαστού όμως, θα έχει και άλλες παρόμοιες νύχτες στην συνέχεια. Η αποκάλυψη για τον γιο της και η δολοφονία του Δούκα την οδηγούν στην παράνοια. Μέχρι που χάνει την ζωή της. Αυτό όμως θα γίνει σταδιακά. Ακόμη και τα παιδιά της θα σοκαριστούν με την εικόνα της. Η βασίλισσα του θεσσαλικού κάμπου, έχασε τον θρόνο της, έχασε τον βασιλιά της και έχασε όλη της την ζωή. Σε αυτό το σημείο, είναι που θα συγχωρήσει ακόμη και την Ελένη. Αλλά θα έχει καταφέρει να συγχωρήσει ακόμη και τον εαυτό της. Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.