Η glam βάπτιση στη Βενετιά που συγκέντρωσε τους Έλληνες celebrities

Η glam βάπτιση στη Βενετιά που συγκέντρωσε τους Έλληνες celebrities
NDP photo agency

Ο 66χρονος εφοπλιστής και η 29χρονη σύζυγός του βάπτισαν τη μικρή τους κόρη στη Βενετία. Η φαντασμαγορική τελετή με τον εντυπωσιακό στολισμό διά χειρός του διάσημου Ιταλού event planner, οι διάσημοι καλεσμένοι και τα φορέματα.

Στην μαγευτική Βενετία βάπτισαν την κόρη τους ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα. Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, οι οποίες ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και στις οποίες τρέφουν τεράστια αδυναμία.

Η glam βάπτιση της κόρης του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα

Untitled.png

Η βάπτιση της μικρής Στεφανίας Κούστα έγινε με την ίδια μεγαλοπρέπεια που έγινε ο γάμος του λαμπερού ζεύγους το 2018 στο Σορέντο της Ιταλίας αλλά και η βάφτιση της πρωτότοκης κόρης τους το 2019 στην Κέρκυρα. Tο ζεύγος Κούστα, υποδέχθηκε στη Βενετία περισσότερους από 200 φίλους στο ιστορικό παλάτι της Βενετίας. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στη Βενετία, με νονά τη Χριστιάννα Καίσαρη.

https://www.instagram.com/p/CfR3pbogKm4

Μετά το μυστήριο φαντασμαγορική δεξίωση με εντυπωσιακό στολισμό διά χειρός του διάσημου Ιταλού event planner Vincenzo Dascanio. Είχε προηγηθεί και ένα welcome party στο οποίο έδωσαν το παρών αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού ανάμεσά τους οι: Μαριέττα Χρουσαλά, Λέων Πατίτσας, Celia Kritharioti, Nίκος Τσάκος, Emily και Χάρης Βαφειά, Μάριος Φραγκούλης, Άννα Βίσση, Μαρίζα Φασσιανού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος κ.ά.

1656486393299-461907725-vaftisi2.jpg

Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν ο Μάριος Φραγκούλης και η Άννα Βίσση, η οποία φόρεσε μια υπέροχη ασημί ολόσωμη φόρμα δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

ssssssssss.png

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Ταξίδεψαν στην Βενετία για ένα πολύ χαρούμενο γεγονός

https://www.instagram.com/p/CfO3U13Ky6c

Ο γάμος Κούστα- Μέρμηγκα

Ο γάμος της 29χρονης και του 66χρονου έγινε το Ιούνιο του 2018 στη θρυλική βίλα Τριτόνε στο Σορέντο, παρουσία 200 καλεσμένων, συγγενών και φίλων από τον εφοπλιστικό χώρο και το εξωτερικό. Τις εντυπώσεις έκλεψε η έγκυος νύφη, η οποία έλαμπε μέσα στο Elie Saab νυφικό της.

Οι εορτασμοί του γάμου ήταν τριήμεροι, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τρεις ημέρες στο μαγευτικό Σορέντο, με ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που είχαν επιμεληθεί λεπτομερώς οι νεόνυμφοι. Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -κόρη του επιχειρηματία Γιάννη Φλωρίδη- και η Εύα Λυμπεροπούλου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την βάπτιση-υπερπαραγωγή.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού