Η Victoria Beckham μίλησε για ένα γεγονός που θα έκανε έξαλλη κάθε νέα μαμά - και όχι μόνο

Ιωάννα Τζανή
Η Victoria Beckham μίλησε για ένα γεγονός που θα έκανε έξαλλη κάθε νέα μαμά - και όχι μόνο

Η σχεδιάστρια μόδας θυμάται τη στιγμή που παρουσιαστής την ανάγκασε να ζυγιστεί on air, 8 εβδομάδες αφού είχε γεννήσει τον Brooklyn.

Ένα περιστατικό που θα έφερνε σε δύσκολη θέση οποιαδήποτε νέα μαμά, θέλησε να μοιραστεί δημόσια η Victoria Beckham θέλοντας να εκφράσει δημοσίως πόσο αγενές είναι να το κάνεις αυτό σε οποιαδήποτε γυναίκα και μετά να της κολλάς παρατσούκλια για το σώμα της.

Μιλώντας στη Vogue Αυστραλίας, η μητέρα τεσσάρων παιδιών μοιράστηκε με τον κόσμο ένα περιστατικό που την έφερε σε απίστευτη αμηχανία, όταν γνωστός παρουσιαστής των 90s την ανάγκασε να ζυγιστεί live στην εκπομπή του, μόλις δύο μήνες αφότου είχε γεννήσει τον Brooklyn, το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, David Beckham.

Οι Beckhams στα δικαστήρια με γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι μαμά της Harper Seven

Το αγενές συμβάν που έκανε έξαλλη τη Victoria Beckham

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην εκπομπή του Chris Evans στο Channel 4, «TFI Friday», με τον παρουσιαστή να της λέει τότε: «Πολλά κορίτσια θέλουν να μάθουν, γιατί πάλι φαίνεσαι φανταστική, πώς επανήλθες στα κιλά σου μετά τη γέννα;».

Η Victoria απάντησε ότι ήταν «πραγματικά τεμπέλα» και δεν είχε ξεκινήσει καν το γυμναστήριο ακόμα, με αποτέλεσμα ο οικοδεσπότης της να ρωτήσει: «Το βάρος σου έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό;». Εκείνη απάντησε καταφατικά, όμως ο Evans συνέχισε να επιμένει, αναγκάζοντάς την να ανέβει πάνω στη ζυγαριά on air.

Μπορεί να έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε, όμως η Victoria Beckham δεν έχει ξεχάσει ακόμα την αγένεια του συγκεκριμένου παρουσιαστή - και είναι λογικό!

«Πήγα στην τηλεοπτική εκπομπή του Chris Evans πριν από πολλά χρόνια και μόλις είχα γεννήσει τον Brooklyn και είχα χάσει πολλά κιλά μετά. Είχε συμβεί το ίδιο και στη μητέρα μου μετά τις εγκυμοσύνες της. Δεν σημαίνει ότι έχεις διατροφική διαταραχή! Και με ανάγκασε να σταθώ στη ζυγαριά για να με ζυγίσει! Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό σήμερα;», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο περιοδικό.

Η 48χρονη μίλησε και για την εμμονή των μέσων ενημέρωσης με τον σωματότυπό της, δηλώνοντας: «Μου είχαν βγάλει παρατσούκλια όπως το "Porky Posh" και μετά το "Skeletal Posh". Αφού γέννησα τον Brooklyn, υπήρχε μία φωτογραφία που υπεδείκνυε τα σημεία στο κορμί μου από τα οποία έπρεπε να χάσω κιλά».

Η Victoria Beckham στηρίζει το body positivity και θεωρεί «παλιομοδίτικες» τις skinny σιλουέτες

Μπορεί όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο να είναι μια πολύ αδύνατη γυναίκα, όμως η Victoria Beckham δεν είναι body freak. Το αντίθετο, μάλιστα! Η σχεδιάστρια μόδας έχει ξεφύγει από το πρότυπο που παλιότερα ήθελε τις γυναίκες να είναι skinny χωρίς ίχνος καμπύλης στο κορμί τους και για αυτό ακριβώς μίλησε τον περασμένο μήνα στο ιταλικό περιοδικό Grazia.

«Είναι μια παλιομοδίτικη στάση ζωής το να θέλεις να είσαι πραγματικά λεπτή», δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντα: «Οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να δείχνουν υγιείς και να έχουν καμπύλες. Θέλουν να έχουν στήθος και οπίσθια».

Όταν ρωτήθηκε για τη δική της petite εικόνα, η Victoria απάντησε: «Δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Έχει να κάνει με το ότι ξέρω ποια είμαι και είμαι χαρούμενη με αυτό που είμαι. Έχω βρει την ισορροπία μου ανάμεσα σε ό,τι με κάνει να διασκεδάζω και στην πειθαρχία που πρέπει να έχω για να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι. Όταν είσαι νεότερη μάχεσαι για αυτήν την ισορροπία, αλλά όσο μεγαλώνω εγώ έχω φτάσει σε ένα σημείο που ξέρω πώς είναι αυτή η ισορροπία. Ξέρω τι ''δουλεύει'' σε εμένα».