Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και η Μυρσίνη στην τελική τους αναμέτρηση λίγο πριν το φινάλε του Δούκα

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και η Μυρσίνη στην τελική τους αναμέτρηση λίγο πριν το φινάλε του Δούκα

Το προτελευταίο γύρισμα Άγριων Μελισσών στην Θήβα και οι ανοιχτοί λογαριασμοί που κλείνουν οριστικά. Μαρία Κίτσου, Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου σε ρεσιτάλ ερμηνείας. 

Η κάθαρση, η συγχώρεση, η λύτρωση. Με αυτά πορευόμαστε για το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, την πιο άρτια καλλιτεχνικά τηλεοπτική σειρά των τελευταίων χρόνων. Δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες, δύο γυναίκες που καθόρισαν τις εξελίξεις της σειράς και τις χώριζε το μίσος, οδηγούνται στην τελική τους αναμέτρηση. Ελένη και Μυρσίνη, Μαρία Κίτσου και Κατερίνα Διδασκάλου σε ρεσιτάλ ερμηνείας και σήμερα σας αποκαλύπτουμε δύο από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του τέλους.

Ο Δούκας τις ενώνει εν αγνοία του

Από απόψε το βράδυ και μέχρι την Δευτέρα όπου θα έχουμε το επόμενο επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα ξεκινήσουν τις ευχές στην Ελένη Σταμίρη, καθώς θα φέρει στον κόσμο το παιδί της. Με τον Δούκα να την προστατεύει από το μένος του Ακύλα και να κρατά στην αγκαλιά του το εγγόνι του αδικοχαμένου αδελφού του Μιλτιάδη. Η σκηνή θα είναι συγκλονιστική. Έτσι κλείνει οριστικά το κεφάλαιο μίσους που την χώριζε με τον Σεβαστό. Ακόμη και αν εκείνος, ήταν που έδωσε την εντολή για να δηλητηριάσει ο Σέργιος τον πατέρα της. Θα πληρώσει τα αμαρτήματά του στην συνέχεια ο Δούκας.

Η Ελένη πήρε ήδη μία μεγάλη ικανοποίηση, με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να της επιστρέφουν τα χωράφια του πατέρα της, τα οποία είχε αρπάξει ο πατέρας τους. Η μεγαλύτερη ωστόσο ικανοποίηση της ζωής της, θα έρθει από την Μυρσίνη.

https://www.instagram.com/p/CfZQnSloKi_

Στην τελική τους αναμέτρηση, γιατί θα έχουμε και μία τέτοια συνάντηση, η κυρία Σεβαστού δεν θα ζητήσει συγγνώμη, αλλά με τα λόγια της θα δείξει πως έχει μαλακώσει απέναντι στην Ελένη για πρώτη αλλά και για τελευταία φορά. Έχει ήδη μάθει ότι ο γιος της Σέργιος απέκτησε ένα παιδί βιάζοντας μία κοπέλα και τώρα είναι σίγουρη ότι οι αδελφές Σταμίρη, απλά υπερασπίστηκαν τους εαυτούς τους και τον σκότωσαν. Δεν έχει κανέναν λόγο να την πολεμά. Βασικά, τίποτε δεν έχει νόημα τώρα πια εκτός από τα εγγόνια της.

Η Μυρσίνη και η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου που την υποδύεται, θα αποχαιρετήσει την Ελένη αλλά και την σειρά με έναν συγκλονιστικό τρόπο. Και η σκηνή που αναμένεται να μείνει ανάμεσα στα top της σειράς, θα είναι όταν αντικρύσει τον νεκρό Δούκα από τα χέρια του Ακύλα. Με την Ελένη να την βλέπει για πρώτη φορά να χάνει τα λογικά της. Η σιδηρά κυρία του Διαφανίου λυγίζει για πρώτη φορά και για τα δικά της λάθη. Είναι όμως πια αργά.

Σήμερα ωστόσο η αγωνία για την απαγωγή της Αιμιλίας από τον Ακύλα, κορυφώνεται. Η Ζωή αποφασίζει να πάρει την θέση της και ο Ντούνιας τελικά είναι εκείνος που θα στραφεί εναντίον του πρώην αφεντικού του για να σώσει και τις δύο γυναίκες. Πάντως σήμερα, αρκετοί από τους ηθοποιούς μεταφέρθησαν για γύρισμα στην Θήβα, το προτελευταίο γύρισμα της σεζόν. Με τον Κώστα Ξυκομινάκη και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να γίνονται τα πειραχτήρια του καστ.

https://www.instagram.com/p/CfbBf8bPAxW