Απόστολος Τότσικας: "Δε μου αρέσει η ετικέτα του ζεν πρεμιέ"

Απόστολος Τότσικας: "Δε μου αρέσει η ετικέτα του ζεν πρεμιέ"

Σε εβδομαδιαία εφημερίδα αποφάσισε να μιλήσει για τα επαγγελματικά του σχέδια ο Απόστολος Τότσικας και δε δίστασε να αναφερεί και στην μακροχρόνια σχέση του με την Ρούλα Ρέβη.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε μια απο τις σπάνιες συνεντεύξεις του Αποστόλης Τότσικας, σε συνέντευξη που έδωσε στο ''Radar'', μίλησε για την επιθυμία του ν' αποκτήσει στο μέλλον ένα παιδί και αρνείται κατηγορηματικά τον τίτλο του ''ζεν πρεμιέ'' και τεκμηριώνει το λόγο που δεν θεωρεί τον εαυτό του σνομπ.

Ο 28χρονος ηθοποιός, που την καινούργια σεζόν θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 ''Πίσω στο σπίτι'',καλείται να υποδυθεί έναν πατέρα σε νεαρή ηλικία. ''Δεν μου άρεσαν ποτέ οι ''ετικέτες'' τύπου ''ζεν πρεμιέ''. Ηθοποιός είμαι και παίζω τους ρόλους που μου εμπιστεύονται'', δηλώνει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκαλύπτει πως, στην ηλικία που βρίσκεται, θα μπορούσε άνετα να έχει ένα παιδάκι. ''Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, τα παιδιά τα λατρεύω. Μου αρέσει ο αυθορμητισμός τους, το καθαρό βλέμμα τους. Νομίζω ότι θα γίνω ένας καλός μπαμπάς όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις'' κατέληξε ο σύντροφος της γνωστής φωτογράφου. Η σχέση του με την Ρούλα Ρέβη μετρά ήδη αρκετά χρόνια, χωρίς ωστόσο ποτέ να έχει απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δε θα μ[πορούσε να μη δώσει απάντηση και γί αυτό. ''Στα περιοδικά υπάρχω για να προωθώ δουλειές μου και όχι για να ''θορυβώ'' μέσα από την προσωπική μου ζωή. Θέλω να με ξέρουν μονάχα για τους ρόλους που παίζω, όχι για τους έρωτές μου.

Την προσωπική μου ζωή την κρατώ για μένα και τη σύντροφό μου. Δεν κατακρίνω αυτούς που αρέσκονται να ''μοιράζονται'' με τον κόσμο τα προσωπικά τους, απλώς δεν το κάνω εγώ, γιατί δεν μου πάει καθόλου!''