Η Σοφία Παυλίδου έβαλε μίνι σε πάρα πολύ μεγάλη ηλικία και ο αυτός είναι ο λόγος

Ιωάννα Τζανή
Η Σοφία Παυλίδου έβαλε μίνι σε πάρα πολύ μεγάλη ηλικία και ο αυτός είναι ο λόγος

«Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες “διαθέσιμη” αν έδειχνες τα πόδια σου», είπε η ηθοποιός.

Η Σοφία Παυλίδου είναι αδιαμφισβήτηα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, όμως δεν βασίζεται στην εξωτερική της εικόνα. Η ηθοποιός έχει θάρρος, τόλμη και δεν διστάζει να μιλήσει δημοσίως για πράγματα που ίσως άλλες γυναίκες του χώρου της να φοβούνταν. Με την αυτοπεποίθηση που αποπνέει και με τη δυναμική της ενέργεια, αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Σοφία δεν «μάσησε» τα λόγια της και αναφέρθηκε στις παραβατικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί από άντρες στην πορεία της καριέρας της, αλλά και στο διαζύγιό της από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και είναι η αποθέωση της γυναίκας

«Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες “διαθέσιμη” αν έδειχνες τα πόδια σου»

Σχετικά με την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε με τον Σπύρος Χατζηαγγελάκη, η οποία ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερές της και ανέδειξε την πιο αισθησιακή και θηλυκή πλευρά της, η ηθοποιός σχολίασε:

«Ήταν πολύ ωραίο αυτό για εμένα, δεν το είχα ξανατολμήσει σε τέτοιο βαθμό. Αυτό δείχνει ότι είμαι καλά με τον εαυτό μου, ότι έχω αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά μου, κάτι που στο παρελθόν προσπαθούσα να κρύψω γιατί έχω δεχτεί αρκετό bullying και χυδαίο πέσιμο».

Σχολιάζοντας τις χυδαίες συμπεριφορές που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια από άντρες του χώρου της, η Σοφία Παυλίδου είπε:

«Έχω δεχτεί παραβατικές συμπεριφορές από τους άντρες. Είμαι από τις γυναίκες που έβαλα μίνι για να κυκλοφορήσω σε πάρα πολύ μεγάλη ηλικία. Προσπαθούσα να μην προκαλώ γιατί - ειδικά παλιότερα - το να φοράς μίνι σήμαινε ότι είσαι διαθέσιμη για πάρα πολλά πράγματα. Δεν μπορούσες να δείξεις τα πόδια σου, ήταν λάθος. Ειδικά ερχόμενη από Θεσσαλονίκη που ήμουν ένα χαμογελαστό, νεαρό κορίτσι, αυτό σήμαινε ότι για να είμαι τόσο ευχάριστη θέλω κάτι άλλο. Ήταν τραγικό».

https://www.instagram.com/p/CcaIXQdqHDg

Ο λόγος που παραμέρισε την καριέρα της, ο ρόλος της ως μητέρα και το διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τη Σοφία Παυλίδου για ποιο λόγο δεν επεδίωξε περισσότερα πράγματα επαγγελματικά, εκείνη απάντησε: «Γιατί θέλησα να κάνω οικογένεια. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και έδωσα μεγαλύτερη βαρύτητα στην οικογένεια, ίσως γιατί δεν ήμουν και πάρα πολύ φιλόδοξη σαν άνθρωπος».

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και στο διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο και κατά πόσο επηρέασε τους δύο γιους τους, η Σοφία ανέφερε: «Τα αγόρια έχουν πάρει πια τον δρόμο τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω κάνει δύο ανεξάρτητα παιδιά, αυτός ήταν ο στόχος μου. Είμαι πάντα δίπλα τους, χωρίς να είμαι καταπιεστική. Δεν τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν είμαι υπερβολική».

Και πρόσθεσε:

«Το διαζύγιό μου με τον μπαμπά τους σίγουρα τους πείραξε αρχικά, αλλά επειδή εγώ με τον Χρήστο έχουμε μια βαθιά αγάπη την οποία αντιλήφθηκαν και αυτά, δεν τους επηρέασε υπερβολικά αρνητικά στο υπόλοιπο της ζωής τους, παρόλο πο τότε βρίσκονταν στην εφηβεία. Πηγαίναμε μαζί διακοπές, κάναμε μαζί Χριστούγεννα ή Πάσχα και αυτό είναι που μένει».

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και είναι η αποθέωση της γυναίκας

Πριν από μερικές ημέρες, η Σοφία Παυλίδου τόλμησε να ποζάρει στον φακό του γνωστού ηθοποιού και φωτογράφου Σπύρου Χατζηαγγελάκη, ο οποίος απαθανάτισε σε μια εικόνα την αποθέωση της γυναίκας.

Η ηθοποιός πόζαρε γυμνή στον φακό του φορώντας ψηλοτάκουνα και ένα καπέλο. Γεμάτη αυτοπεποίθηση και με αέρα έμπειρου μοντέλου, η εντυπωσιακή μητέρα δύο αγοριών πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φωτογραφίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CfGzC4eMroj

Πηγή φωτογραφιών: @pavlidou.sofia