Η Κατερίνα Λέχου ποζάροντας με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ δείχνει πως πρέπει να είσαι στο...«Νησί»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Λέχου ποζάροντας με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ δείχνει πως πρέπει να είσαι στο...«Νησί»

Η ηθοποιός στα 54 της χρόνια δίνει παράδειγμα φυσικής και ανεπιτήδευτης ομορφιάς με την φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram. 

Η Κατερίνα Λέχου ήδη ξεκίνησε τις διακοπές της και ανήρτησε πριν από λίγες ώρες ένα στιγμιότυπο άκρως καλοκαιρινό, το οποίο δεν εκφράζει μόνο την διάθεσή της αλλά και όλη της την κοσμοθεωρία. Οι followers της όχι απλά την θαύμασαν αλλά επικρότησαν και την επιλογή της.

Canadian tuxedo: Η Κατερίνα Λέχου με total denim σύνολο

«Ας δώσουμε μία ανάσα στα καλοκαίρια μας»

Φαίνεται πως η αγαπημένη ηθοποιός, λαχταρούσε να κάνει διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών λόγω covid, όπου και η δική της καθημερινότητα είχε αλλάξει με τις εκδρομές και τα ταξίδια της να έχουν περιοριστεί, ένιωσε πως πλέον ήρθε η στιγμή της εξωστρέφειας. Φαίνεται άλλωστε και από την λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία της από την ανάρτηση που έκανε σε προορισμό ωστόσο, τον οποίο δεν μας αποκαλύπτει: «Επειδή τα καλοκαίρια μας είναι μικρά ας τους δώσουμε μιαν ανάσα».

https://www.instagram.com/p/CfdxwJHrxuY

Εκείνο φυσικά που μας έκανε εντύπωση, είναι η ανεπιτήδευτη ομορφιά της, αφού ίχνος μακιγιάζ δεν υπάρχει στο πρόσωπό της. Μην το θεωρείτε φυσιολογικό, γιατί αρκετές γνωστές μας κυρίες και γενικότερα celebrities ακόμη και στην παραλία, έχουν εμφανιστεί με ελαφρύ μακιγιάζ. Στα 54 της χρόνια, η ηθοποιός δείχνει πως βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της. Δεν είναι μόνο ότι ο χρόνος της έχει φερθεί τόσο καλά, αλλά και ότι η ίδια προσέχει αρκετά την διατροφή της και την σιλλουέτα της. Και όπως είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της, δεν πίνει ποτέ καφέ, δεν τρώει ποτέ πίτσα, σουβλάκι και burger, προτιμά τα συχνά γεύματα και πίνει κάθε μέρα δύο φλιτζάνια πράσινο τσάι.

https://www.instagram.com/p/CTrk3_wIwtp

Μπορεί να μην μάθαμε σε ποιο νησί κάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα την δούμε στο sequel της σειράς «Το Νησί» της θρυλικής σειράς του Mega. Η ίδια είχε αιτιολογήσει την απόφαση της για κάτι πολύ προφανές, λέγοντας τον περασμένο Μάρτιο: «Ήμουνα πολύ χαρακτηριστική παρουσία αλλά όπως θυμάστε στο έβδομο επεισόδιο πέθανα». Η ηθοποιός απέκλεισε μάλιστα να πάρει κάποιον άλλον ρόλο στην σειρά, αφού ο προηγούμενος υπήρξε τόσο χαρακτηριστικός.

lehou.jpg