Canadian tuxedo: Η Κατερίνα Λέχου με total denim σύνολο

Ναταλία Κατσακιώρη
Canadian tuxedo: Η Κατερίνα Λέχου με total denim σύνολο
Photo: Instagram/@christos_alexandropoulos

Άνοιξη και total denim πάνε μαζί!

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ότι και να φορέσουν το κάνουν αυτόματα κομψό και stylish.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα και η Κατερίνα Λέχου, με την ηθοποιό να βρίσκεται διαχρονικά στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες της εγχώριας showbiz. Σίγουρα η ψηλόλιγνη φιγούρα της και η κλασική της ομορφιά ενισχύουν την ευκολία να μεταπηδά από το ένα στυλ στο άλλο, αλλά και να πειραματίζεται.

Παρόλο αυτά, θα λέγαμε πως η Κατερίνα Λέχου συγκεκριμένα, διαθέτει ένα signature style, με την αγαπημένη πρωταγωνίστρια να προτιμά συνήθως κλασικά items, με minimal, απλές γραμμές, που ακολουθούν τις τάσεις επιλεκτικά. Αγαπά τις neautral αποχρώσεις και τα basics, ενώ παράλληλα θα την δείς και με πιο τολμηρές και statement επιλογές, που θα κάνουν την διαφορά στα σύνολα της.

Το total denim outfit της Κατερίνας υιοθετεί τις τάσεις της άνοιξης.

Το τζιν είναι always in fashion, αυτό είναι γνωστό. Τις τελευταίες σεζόν, όμως, με το comeback των 00s και 90s, όπου το denim ήταν η νούμερο ένα επιλογή σε casual και επίσημα looks, το βλέπουμε να επανέρχεται πιο δυνατά από ποτέ.

Δεν υπήρξε catwalk, ακόμη και των πιο κλασικών labels, που να μην αποφάσισε να εντάξει το τζιν ύφασμα στην συλλογή του, βλέποντας το ακόμη και στην haute couture.

Max Mara S22

Αγαπημένο styling των τζιν είναι και τα total denim outfits, ο συνδυασμός δηλαδή top και παντελονιού στο ίδιο ύφασμα, γνωστό και ως canadian tuxedo. Η Κατερίνα Λέχου εμφανίστηκε με τζιν σύνολο σε blue navy denim απόχρωση, με φούστα και ασορτί πουκάμισο. Οι ραφές και στα δύο items μας δείχνουν ότι ίσως πρόκειται για matching set, που μας θύμισε τις προτάσεις της Max Mara για την νέα σεζόν.


https://www.instagram.com/p/CbF4iNtsKgO

Τα χρυσά κουμπιά και το χρυσό minimal κολιέ της ολοκλήρωσαν το σύνολο και έδωσαν ένα διακριτικό glam.

Αν θες να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο style τότε βγάλε από το μυαλό σου το κλισέ, πως πρέπει να σετάρεις οπωσδήποτε top και bottom, και άσε την δημιουργικότητα σου ελεύθερη, αλλάζοντας ακόμη και χρώματα, αξιοποιώντας ένα μαύρο ή και λευκό denim piece.

Διαβάστε επίσης:

Styling tips: Τα πιο elevated σύνολα με λευκό τζιν παντελόνι για να το φορέσεις όπως του αξίζει

Τι καπέλο να βάλεις; Τα statement head pieces επανέρχονται δυναμικά στην μόδα της άνοιξης