Η αλλαγή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ενάμιση μήνα μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η αλλαγή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ενάμιση μήνα μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έκανε μία νέα εμφάνιση στον λογαριασμό της.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μία από τις παίκτριες που έκαναν αίσθηση στο φετινό Survivor. Μπορεί αγωνιστικά να μην ήταν η καλύτερη, αλλά οι συναναστροφές της με την περίφημη «κλίκα» συζητήθηκαν ουκ ολίγες φορές.

Η ηθοποιός και μοντέλο ήταν μία από τις κολλητές του Άρη Σοϊλέδη και από πολλούς κατακρίθηκε για αυτήν την παρέα, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συγκεντρώσει αρκετές αρνητικές κριτικές ανά διαστήματα. Αυτό στο οποίο οι περισσότεροι φαίνεται να συμφωνούν, πάντως, είναι ότι η Ναυσικά είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι, ακόμα και μέσα στο παιχνίδι που ήταν ταλαιπωρημένη και άβαφη.

Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου ενάμιση μήνα μετά την αποχώρησή της

Η Παναγιωτοπούλου από τότε που -οικειοθελώς- αποχώρησε από το παιχνίδι, έχει αλλάξει αρκετά. Σίγουρα εμφανίζεται μακιγιαρισμένη, τα μαλλιά της είναι πιο περιποιημένα, αλλά υπάρχει επίσης αλλαγή στο σώμα της. Η πρώην παίκτρια του Survivor αυτό το διάστημα πηγαίνει συχνά γυμναστήριο και πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία φαίνονται τα αποτελέσματα της γυμναστικής.

nafsika_panagiotakopoulou_allagi_survivor7.jpg

Η Ναυσικά λέει ποιους θα έβλεπε στη θέση του φετινού νικητή

Στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή «After Dark» ήταν καλεσμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μαζί με τον Απόστολο Ρουβά στα μέσα του Ιουνίου. Οι πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν στον παρουσιαστή και σχολίασαν πολλά πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

«Να πω την αλήθεια δε θα ήθελα να το πάρει η Ασημίνα. Η Σταυρούλα ή ο Άρης ή ο Στάθης ναι. Την Ασημίνα δεν τη θέλω ως χαρακτήρα να κερδίσει. Άργησα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που έδειχνε. Αν ήταν μόνο αγωνιστικό θέμα, θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ‘Survivor’ έχει να κάνει και με την προσωπικότητα. Καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει. Δε θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο», είπε.

Περισσότερες φωτογραφίες από τη Ναυσικά μετά το Survivor...