Η αρραβωνιαστικιά του Taylor Lautner παραδέχτηκε ότι είχε crush με τον μεγαλύτερο «αντίπαλό» του

Η αρραβωνιαστικιά του Taylor Lautner παραδέχτηκε ότι είχε crush με τον μεγαλύτερο «αντίπαλό» του

Ελπίζουμε ο Lautner να έχει χιούμορ, γιατί αλλιώς είναι κάπως περίεργο.

Τι κι αν ο Taylor Lautner θεωρείται ως ένας από τους πιο ωραίους ηθοποιούς της γενιάς του και όταν είχε κυκλοφορήσει το Twilight να είχε πολλά κορίτσια να δηλώνουν ερωτευμένα μαζί του, η αρραβωνιαστικιά του είπε δημόσια ότι το crush / κόλλημά της πριν από μερικά χρόνια ήταν ο μεγαλύτερος «αντίπαλός» του.

Θυμάσαι το franchise των Twilight που επί της ουσίας ήθελε την Bella μεταξύ του Edward (Robert Pattinson) και του Jacob (Taylor Lautner); Ο Jacob ανέκαθεν ήταν ερωτευμένος μαζί της και δεν πίστευε ότι της έκανε καλό η σχέση της με τον Edward, όμως, τελικά αυτός που την κέρδισε ήταν ο βρικόλακας.

Η αρραβωνιαστικιά του Taylor Lautner είχε κόλλημα με τον Robert Pattinson

Τώρα, λοιπόν, 14 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας, η Tay Dome έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία εξομολογείται ότι μεταξύ των δύο, είχε κόλλημα με τον Edward aka Robert Pattinson. Όχι ότι έχει κάποια σημασία, όμως, γιατί στην πραγματική ζωή, ο 30χρονος Taylor κέρδισε την καλή του.

https://www.instagram.com/p/CfaJdo1l5qe

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ο Lautner και η Dome επιβεβαίωσαν με δημόσια έξοδό τους τη σχέση τους το 2018, ενώ τον Νοέμβριο του 2021 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Τα παιδιά γνωρίστηκαν όταν ο Lautner αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το Hollywood και να χαλαρώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω, να απολαύσω τη ζωή και να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Η αδερφή μου, Maken, μας σύστησε. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ‘Βρήκα τη μέλλουσα γυναίκα σου. Πρέπει να έρθεις να γνωρίσεις αυτό το κορίτσι’. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε ο ηθοποιός.