O Ryan Gosling έκανε το πιο περίεργο δώρο στην αγαπημένη του Eva Mendes

Κατερίνα Μπούσιου
O Ryan Gosling έκανε το πιο περίεργο δώρο στην αγαπημένη του Eva Mendes

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)

H Eva Mendes έδωσε πικάντικες λεπτομέρειες για το δώρο που ζήτησε και τελικά πήρε από τον Ryan και έχει σχέση με τον ρόλο του ως Ken στην νέα ταινία της Barbie. 

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Ryan Gosling ως Ken, την κούκλα σύντροφο της επίσης κούκλας Barbie, από την νέα ταινία που θα βγει το επόμενο καλοκαίρι στους κινηματογράφους, προκλήθηκε αναταραχή. Μετά την υποστήριξη που έδωσε στον άντρα της ζωής της η σύντροφός του Eva Mendes, αποφάσισε τώρα να δώσει και πικάντικες λεπτομέρειες με αρκετό χιούμορ.

Δώρο το εσώρουχο του Ken

Η Eva Mendes στα 11 χρόνια που είναι ζευγάρι με τον γόη του Hollywood, Ryan Gosling, έχει αφοσιωθεί περισσσότερο στις κόρες τους και στην ανατροφή τους και για το χατήρι τους, έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα. Είναι όμως άψογη και αρκετά υποστηρικτική για την καριέρα του αγαπημένου της. Ο Gosling ο οποίος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, εξέπληξε με την επιλογή του να υποδυθεί στην νέα ταινία της Barbie, τον Ken.

Το σοφιστικέ σέξι look του άλλαξε και τα πρώτα αρνητικά σχόλια ήδη κατέκλυσαν τα social media, χωρίς καν οι φαν του, να έχουν δει έστω και μία σκηνή του, για να είναι πιο αντικειμενικοί για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Η Mendes τον είχε προ ημερών υπερασπιστεί με σθένος: «Ο κόσμος ξέρει ότι δεν υποδύεται ένα πραγματικό πρόσωπο, σωστά; Υποδύεται έναν ψεύτικο άνθρωπο», δήλωσε στην παρουσιάστρια του talk show, «The Talk», Natalie Morales.

https://www.instagram.com/p/Ce16Os3PCtv

Και στην άτυπη αυτή καμπάνια που κάνει για να τον διαφημίσει έδωσε και μία χαριτωμένη καυτή λεπτομέρεια, καθώς όπως είπε, του ζήτησε να της φέρει ως δώρο το εσώρουχό που φορούσε ως Ken στην φωτογραφία και εκείνος δεν της χάλασε το χατήρι.

Έκανε μάλιστα ως καλεσμένη και ένα λογοπαίγνιο με την λέξη αναγέννηση (σ.σ renaissance) που πλέον παίρνει άλλο νόημα λόγω του ρόλου του Ryan: «My man started a new renaissance … a “Kenaissance”.