Παντρεύτηκε η Lindsay Lohan τον εκλεκτό της καρδιάς της, Bader Shammas - Η πρώτη ανάρτηση

Παντρεύτηκε η Lindsay Lohan τον εκλεκτό της καρδιάς της, Bader Shammas - Η πρώτη ανάρτηση

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μερικές ώρες πριν τα 32α γενέθλιά της, η Lindsay Lohan παντρεύτηκε τον επί 6 μήνες αρραβωνιαστικό της, Bader Shammas. Το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει μία κλειστή τελετή και, έπειτα, η ηθοποιός των Mean Girls έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Η ανάρτηση της Lindsay Lohan για τον γάμο

https://www.instagram.com/p/CfgQxA7Kow1

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερα ότι ήθελα να βρω ευτυχία και χάρη ταυτόχρονα. Είμαι συγκλονισμένη που είσαι ο άντρας μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα», έγραψε η Lohan για να συνοδεύσει την κοινή φωτογραφία που τράβηξαν.

5 πράγματα που δεν ήξερες για τον σύζυγο της Lindsay Lohan, Bader Shammas

1. Ο Bader Shammas είναι επιτυχημένος τραπεζίτης και βοηθός αντιπρόεδρος της Credit Suisse, μίας εταιρείας διαχείρισης πλούτου στο Dubai.

2. O Shammas έχει φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Florida και έχει πάρει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού. Έπειτα, φοίτησε στο John H. Sykes College of Business απ’ όπου και πήρε Bachelor στα Οικονομικά.

3. Με τη Lohan είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και μένουν μαζί στο Dubai.

4. Ο μπαμπάς της Lohan, Michael, είχε δώσει την ευχή του για να οδηγηθεί το ζευγάρι στην εκκλησία. «Με βάση τα όσα έχει δημοσιοποιήσει η Lindsay μέχρι τώρα, το μόνο που θα πω είναι ότι χαίρομαι πολύ για εκείνη και τον Bader και πολύ περήφανος για όλα όσα κάνει στη ζωή της», είπε ο Michael Lohan στο Hollywood Life.

5. Η αδερφή της, Ali Lohan, έχει γνωρίσει τον Bader από τον Φεβρουάριο του 2020.