Άγριες Μέλισσες: Το τσιφτετέλι της Δανάης Μιχαλάκη και το γλέντι με Ρέμο και...Μacarena

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το τσιφτετέλι της Δανάης Μιχαλάκη και το γλέντι με Ρέμο και...Μacarena

Το ξέφρενο πάρτυ των ηθοποιών της σειράς για να γιορτάσουν το τέλος των γυρισμάτων. Ο χορός της Δανάης Μιχαλάκη και η έκπληξη από την τηλεοπτική Αιμιλία. 

Ο 3ος κύκλος της σειράς τηλεοπτικά κλείνει την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά για τους ηθοποιούς των Άγριων Μελισσών έκλεισε με τα τελευταία τους γυρίσματα που έγιναν την Παρασκευή. Αλλά μόλις ακούστηκε το «It's a wrap» από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, η μουσική μπήκε στη διαπασών στο Διαφάνι και στήθηκε τρικούβερτο γλέντι με την Δανάη Μιχαλάκη, την Μαρία Καλλιμάνη και την Μαρία Αντουλινάκη να τα δίνουν όλα στον χορό. Δρόσω, Αιμιλία και Αγορίτσα σε μεγάλα κέφια.

Άγριες Μέλισσες: Τα memes και τα επικά video που δεν πρέπει να ξεχάσεις τώρα που τελειώνει η σειρά

Τέλος στο δράμα, αρχίζει ο χορός

Η συγκίνηση όλων των συντελεστών ήταν μεγάλη για αυτά τα 3 υπέροχα τηλεοπτικά χρόνια που συνοδεύτηκαν από μία μεγάλη εμπορική επιτυχία. Οι 'Αγριες Μέλισσες με το άρτιο καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα μπαίνουν πια στην τηλεοπτική ιστορία, ως μία σειρά που θα μείνει αξέχαστη και άνοιξε νέους δρόμους στην μυθοπλασία. Αυτή η σειρά ωστόσο δημιούργησε πια, σχέσεις οικογενειακές ανάμεσα στους ηθοποιούς και στο προσωπικό της παραγωγής. Ο αποχωρισμός στο τελευταίο γύρισμα, έγινε ακριβώς όπως άρμοζε στην περίσταση. Με γλέντι και χορό και έναν τεράστιο μπουφέ που στήθηκε ακριβώς έξω από το καφενείο της τηλεοπτικής Βιολέτας. Και πρώτη στον χορό μπήκε η Δανάη Μιχαλάκη που τα έδωσε όλα ακόμη και με τσιφτετέλι σε τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή.

https://www.instagram.com/p/Cfev8xbLsZk

Δεύτερη έκπληξη της βραδιάς στον χορό η ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη, η οποία υποδύεται την τηλεοπτική Αιμιλία, η οποία αφού έχει περάσει τα πάνδεινα μετά την απαγωγή της από τον Ακύλα, αποφάσισε να γλεντήσει την ελευθερία της. Η βραδιά είχε από Φωτεινή Βελεσιώτου με το τραγούδι για τις Μέλισσες, Ρέμο μέχρι και Macarena. Η Αγορίτσα, δηλαδή η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη αποδείχθηκε expert αλλά και πάλι η Δανάη Μιχαλάκη, έκλεψε τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CfeuRMvrQRu

Οι περισσότεροι ηθοποιοί ήταν παρόντες στην γιορτή, με την Μαρία Κίτσου, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Αναστάση Ροιλό να απουσιάζουν λόγω των θεατρικών τους παραστάσεων, ενώ δεν μπορούσαν να λείψουν από αυτή την βραδιά, το ζευγάρι των σεναριαγράφων που έκαναν το «θαύμα» τους με αυτή την σειρά. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο σύζυγός της Πέτρος Καλκόβαλης μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι για αυτό που δημιούργησαν και έτυχε της τόσο μεγάλης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό.

tsampani_kalkovalis.jpg

Το μήνυμα της Μελίνας Τσαμπάνη στο Facebook για αυτά τα τρία χρόνια ήταν συγκινητικό: «Τέλος γυρισμάτων χθες για τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι άνοιξε τις πόρτες του για να μας αγκαλιάσει όλους για μια τελευταία φορά. Μόνο ευγνωμοσύνη και απέραντη αγάπη και εκτίμηση γι'αυτούς τους ήρωες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που δώσανε για τρία χρόνια την ψυχή τους, το ταλέντο τους, το χρόνο τους και με επαγγελματισμό, προσήλωση και Φιλότιμο δώσανε σάρκα, οστά και πνοή στα κείμενά μας. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Τα λόγια εδώ περισσεύουν! Στα βλέμματα όλων μας χθες ήταν ξεκάθαρα όσα ζήσαμε κι όσα θα κουβαλάμε για μια ζωή...Με την ελπίδα σύντομα να ξανασυντηθούμε. Μελίνα & Πέτρος».