Άγριες Μέλισσες: Τα memes και τα επικά video που δεν πρέπει να ξεχάσεις τώρα που τελειώνει η σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Τα memes και τα επικά video που δεν πρέπει να ξεχάσεις τώρα που τελειώνει η σειρά

Οι χρήστες των social media μεγαλούργησαν τα 3 χρόνια της τηλεοπτικής σειράς και σε Twitter, Instagram και YouΤube και Tik Tok επικράτησε ένας πανικός κάνοντας τις  Άγριες Μέλισσες μόνιμο trend.

Η σειρά που άλλαξε την μυθοπλασία και έβγαλε από την λήθη της την ελληνική τηλεόραση, κάνει φινάλε με μεγάλα ρεκόρ και όχι μόνο στην τηλεθέαση. Οι χρήστες των social media έγραψαν ιστορία με όσα εμπνεύστηκαν από τους τηλεοπτικούς ήρωες των Άγριων Μελισσών. Το love story των Σεβαστών και των αδελφών Σταμίρη αλλά και δύο συγκεκριμένες σκηνές από τις δύο πρώτες σεζόν βρίσκονται στο top. Ποιός ήρωας ήταν εκείνος που προτιμήθηκε περισσότερο;

aimilia.jpg

Λενιώ...το δίκαννο

Η Ελένη Σταμίρη και η Μαρία Κίτσου που την υποδύθηκε, την πρώτη χρονιά των Άγριων Μελισσών μας γνώρισε τον πιο ατίθασο και περήφανο χαρακτήρα της, πριν περάσει την κόλαση της φυλακής, την δεύτερη χρονιά. Η καραμπίνα - κληρονομιά του πατέρα της, ήταν το μόνιμο...αξεσουάρ της, δείγμα της τιμής και της αξιοπρέπειάς της. Ακόμη και πρόσφατα, την έβγαλε από το μπαούλο με τον φόβο του Ακύλα. Το Twitter είχε πάρει πολλές φορές φωτιά από τις ατάκες της, όταν κάποιος την απειλούσε και σήκωνε απότομα το κουμπούρι της, αλλά αυτό το video ήταν το πιο επικό.

Αν σας ρωτήσουμε ποιό θεωρείται το πιο δημοφιλές ειδύλλιο του Διαφανίου, μην απαντήσετε για την Λενιώ και τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, ή τον Κωνσταντή με την Δρόσω. Η πιο memorable ερωτική σκηνή και το πιο καυτό ζευγάρι αυτά τα 3 χρόνια και στα περισσότερα από 500 επεισόδια, είναι ο Κυπραίος με την Μυρσίνη. Το πιο καυτό παράνομο ζευγάρι, με την ερωτική σκηνή - έπος στην ελιά. Αναπαράχθηκε σε χιλιάδες memes.

misrini.jpg

Η πιο συνηθισμένη φράση που ακούστηκε πάντως σε όλη την σειρά, είναι εκείνη του «τι θέλεις εσύ εδώ;» και το «τρελάθηκες;» που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την Λενιώ, τον Νικηφόρο, αλλά κυρίως την Δρόσω.

Ο Δούκας, η παρέα του καφενείου και σχεδόν όλοι οι ήρωες με κάθε τους ατάκα ή αστεία συμπεριφορά, βρέθηκαν στο επίκεντρο των memes και των σχολίων. Η δολοφονία της Θεοδοσίας αλλά και η δολοφονία του Μιλτιάδη, καταγράφονται μέχρι στιγμής στις πιο αξέχαστες δραματικές στιγμές. Θυμηθείτε το αυτό, τώρα που πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε. Γιατί όπως σας έχουμε ξαναγράψει οι δύο αυτοί ήρωες επιστρέφουν από το παρελθόν για δικαίωση και κάθαρση. Αλλά και για να χαρούν από «ψηλά» το happy end της σειράς.

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο μυστικό του φινάλε με Θεοδοσία και Μιλτιάδη σε δύο συγκινητικές σκηνές

Πριν συμβούν όλα αυτά, μέχρι και η Κατερίνα Διδασκάλου αυτοτρολαρίστηκε χθες, κάνοντας την τελευταία επίσκεψη στο Σταμιρέικο, με τις παντόφλες της. Η Ελένη δεν της άνοιξε πάντως...

https://www.instagram.com/p/Cfbz2fQIzvt

Προς το παρόν χαρείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά χιουμοριστικά σχόλια που σας συγκεντρώσαμε.

Πηγή κεντρικής φωτό: Instagram @atithases_mouxritses